search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 06:33
MENU CLOSE

Καταστροφές στην Ικαρία και δύο νεκροί από την κακοκαιρία

19.10.2010 13:58
Καταστροφές στην Ικαρία και δύο νεκροί από την κακοκαιρία - Media

Δύο νεκρούς άφησε  πίσω της η κακοκαιρία στο Καρκινάγρι της Ικαρίας και στο χωριό Ολύμποι της Χίου.

Δύο νεκρούς άφησε  πίσω της η κακοκαιρία στο Καρκινάγρι της Ικαρίας και στο χωριό Ολύμποι της Χίου.

Ο πρώτος, 34 χρονών, ανασύρθηκε νεκρός αφού καταπλακώθηκε από το σπίτι του, το οποίο κατέρρευσε λόγω καθίζησης του εδάφους, ενώ ο δεύτερος, 61 χρονών, πνίγηκε, όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από χείμαρρο.

Ειδικότερα στην Ικαρία, ο νομάρχης Μανώλης Κάρλας κήρυξε το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενώ είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα των δημάρχων Ικαρίας προς το υπουργείο Εσωτερικών.

Το οδικό δίκτυο που σε πολλά σημεία του είναι χωμάτινο έχει υποστεί σημαντικές ζημιές, η Πυροσβεστική Υπηρεσία είχε δεχθεί περίπου 45 κλήσεις για βοήθεια.

Πρόβλημα αντιμετώπισε και ένα πυροσβεστικό όχημα, το οποίο έγειρε τη στιγμή κατά την οποία πήγαινε να βοηθήσει σε περίπτωση απεγκλωβισμού μιας γυναίκας από το αυτοκίνητό της.

Από το πρωί μηχανήματα ιδιωτών, του επαρχείου και του στρατού προσπαθούν να ανοίξουν τον δρόμο και να επικοινωνήσουν με τα απομακρυσμένα χωριά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46