search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:14
MENU CLOSE

Επίσκεψη του γ.γ του ΝΑΤΟ στην Αθήνα

21.10.2010 08:16
Επίσκεψη του γ.γ του ΝΑΤΟ στην Αθήνα - Media

Αφού συναντήθηκε το απόγευμα με τον επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, Δημήτρη Δρούτσα, στη συνέχεια ο Δανός αξιωματούχος έγινε δεκτός από τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Αφού συναντήθηκε το απόγευμα με τον επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, Δημήτρη Δρούτσα, στη συνέχεια ο Δανός αξιωματούχος έγινε δεκτός από τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Επίσης, κοινή συνέντευξη έδωσε με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών στην οποία έκανε λόγο για τις ενταξιακές συνομιλίες Συμμαχίας-ΠΓΔΜ τονίζοντας πως οι συζητήσεις της Συμμαχίας για την ένταξη της ΠΓΔΜ μπορούν να ξεκινήσουν όταν θα έχει βρεθεί μια αμοιβαίως αποδεκτή λύση στο θέμα της ονομασίας.

«Είναι ξεκάθαρη η απόφαση και πρέπει να προσθέσω ότι όλες οι αποφάσεις του ΝΑΤΟ απαιτούν ομοφωνία. Παροτρύνω όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να κάνουν ό,τι μπορούν, για να εξευρεθεί μια λύση το ταχύτερο δυνατόν», συμπλήρωσε.

Το απόγευμα της Πέμπτης θα ολοκληρωθεί η επίσκεψη του του Άντερς Φογκ Ράσμουσεν με τη συνάντηση που θα έχει το απόγευμα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ενώ παράλληλα, διοργανώνονται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή, με αφορμή την επίσκεψη του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01