search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:53
MENU CLOSE

Παπαρήγα:«Καταψηφίστε τα δύο μεγάλα κόμματα την Κυριακή».

07.11.2010 21:39
Παπαρήγα:«Καταψηφίστε τα δύο μεγάλα κόμματα την Κυριακή». - Media

Δικαιωμένη από τα αποτελέσματα των εκλογών δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα και κάλεσε τους πολίτες, στον δεύτερο γύρο, να καταψηφίσουν τα δύο μεγάλα κόμματα.

Δικαιωμένη από τα αποτελέσματα των εκλογών δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα και κάλεσε τους πολίτες, στον δεύτερο γύρο, να καταψηφίσουν τα δύο μεγάλα κόμματα.

Η γ.γ. του ΚΚΕ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι  δεν έλαβε το μήνυμα των εκλογών,  υπογράμμισε ότι οι ευθύνες είναι πλέον ακόμα μεγαλύτερες και κάλεσε τους πολίτες που επέλεξαν την αποχή «να το ξανασκεφτούν».

Πιο αναλυτικά, επεσήμανε ότι το κόμμα της σημείωσε άνοδο παντού και είναι η μόνη πολιτική δύναμη, με αισθητή ανοδική πορεία, ενώ ανέφερε ακόμη: «Καλέσαμε το λαό να καταψηφίσει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τα πεπραγμένα τους τα τελευταία 20 χρόνια. Καλέσαμε το λαό σε συσπείρωση για δραστική ανατροπή. Ο πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να καταλάβει τίποτε από την καταδίκη της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο αντιμνημονιακός αγώνας της ΝΔ παραμένει πλαστός και κάλπικος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01