23/01/2019 21:00:34
11.11.2009

Ο δαίμων ζει και βασιλεύει

Λάθη στις εφημερίδες πάντα γίνονταν και θα γίνονται. Η βιασύνη, βλέπετε, να κλείσει το φύλλο είναι μεγάλη και το σφάλμα απρόβλεπτο και ενίοτε δυσάρεστο. Ιδιαίτερα όταν αφορά τους… φίλους μας! Και όπως ξέρετε, υπάρχουν φίλοι και… «φίλοι».

Μια τέτοια αβλεψία υπήρξε και στο οικονομικό ένθετο της «Καθημερινής της Κυριακής», όπου κατά λάθος δημοσιεύτηκε η… εσωτερική αλληλογραφία των συντακτών της έγκριτης εφημερίδας. «ΛΕΟ, δες το λίγο με τον Ζήρα, γιατί είναι φίλοι μας αυτοί» γράφτηκε στο τέλος μιας παραγράφου ενός οικονομικού ρεπορτάζ. Τα ονόματα αντιστοιχούν σε δημοσιογράφους της «Καθημερινής». Όσο για τους «φίλους», μάλλον δεν πρόκειται για τους… γνωστούς Γερμανούς!

Ωστόσο σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα σε κάποιον πέφτει το βάρος της ευθύνης και στη συγκεκριμένη περίπτωση το μάρμαρο πλήρωσαν οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα. (Κώστα, είπε ο Παναγής να το δεις με τον Μιχάλη, γιατί είναι φίλοι μας).

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.