search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:47
MENU CLOSE

Αντώνης και ξερό ψωμί;

16.11.2009 14:34
oldphotos127167588483.jpg

Παρότι δεν λένε τίποτα δημόσια, δεν εκφράζονται καθόλου και σε κανένα επίπεδο, οι ΠΑΣΟΚοι μεταξύ τους δεν κρύβουν ότι στην πλειονότητά τους είναι με τον Αντώνη Σαμαρά.

Παρότι δεν λένε τίποτα δημόσια, δεν εκφράζονται καθόλου και σε κανένα επίπεδο, οι ΠΑΣΟΚοι μεταξύ τους δεν κρύβουν ότι στην πλειονότητά τους είναι με τον Αντώνη Σαμαρά. Όχι ότι η Ντόρα δεν έχει τις φιλίες της και την… επιρροή της σε κυβερνητικά στελέχη, αλλά πολιτικοϊδεολογικά θεωρούν ότι ο Σαμαράς μπορεί να λειτουργήσει πιο «καθαρά» δημιουργώντας σαφείς και… στεγανές διαχωριστικές γραμμές μεταξύ Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, ενώ μπορεί να ενσωματώσει και ακραίους δεξιούς που καλό είναι να βρίσκονται σ’ ένα «μαντρί» κόμματος εξουσίας, παρά στον ανεξέλεγκτο ΛΑΟΣ. Πολλοί όμως είναι αυτοί που λένε ότι σ’ όλα τα πράγματα υπάρχει διπλή ανάγνωση και πως η Ντόρα παρά τους βρυχηθμούς της θα κάνει – αν είναι η επόμενη αρχηγός της Ν.Δ. – πιο λάιτ αντιπολίτευση, λόγω της συστημικής της προσήλωσης, ενώ ο Αντώνης θα το γυρίσει σύντομα στο… τσάμικο. Όπως και να έχει, πάντως, η πράσινη ζυγαριά δείχνει συμπάθεια προς τον Αντώνη…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01