search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:21
MENU CLOSE

«Κατρακυλάει» το ευρώ απέναντι στο δολάριο

11.03.2015 11:43
«Κατρακυλάει» το ευρώ απέναντι στο δολάριο - Media

Το ευρώ υποχωρεί σε χαμηλά δώδεκα ετών με την ισοτιμία του έναντι του δολαρίου να βρίσκεται στο 1,0638, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς. 

Το ευρώ υποχωρεί σε χαμηλά δώδεκα ετών με την ισοτιμία του έναντι του δολαρίου να βρίσκεται στο 1,0638, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς. Η άνοδος του δολαρίου ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο και συνεχίζεται με αυξανόμενους ρυθμούς, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Deutsche Bank. Η γερμανική τράπεζα προβλέπει ότι έως το 2017, ένα ευρώ θα ισούται με 85 σεντς αμερικανικού δολαρίου.

Η τελευταία φορά που το ευρώ βρέθηκε τόσο χαμηλά έναντι του δολαρίου ήταν το 2003. Στο ίδιο πλαίσιο, η νορβηγική αλλά και η δανέζικη κορόνα υποχωρούν σημαντικά ενώ η σουηδική κορόνα κατέγραψε χαμηλό εξαετίας.

Την ίδια ώρα, τα κρατικά γερμανικά ομόλογα διάρκειας 30 ετών έχουν χαμηλότερη απόδοση από τα αντίστοιχα διετή αμερικανικά, σημειώνει το Ρόιτερς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:19