search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:28
MENU CLOSE

Νορβηγία:Bιβλίο ισχυρίζεται ότι ο μακελάρης της Νορβηγίας είχε αιμομεικτική σχέση με τη μητέρα του!

11.03.2015 14:50
Νορβηγία:Bιβλίο ισχυρίζεται ότι ο μακελάρης της Νορβηγίας είχε αιμομεικτική  σχέση με τη  μητέρα του! - Media

Ο μακελάρης της Νορβηγίας Άντερς Μπρέιβικ ο οποίος αιματοκύλισε το Όσλο και το νησί Ουτόγια σκοτώνοντας 77 ανθρώπους – μεταξύ των οποίων 36 εφήβους- φέρεται να είχε αιμομεικτική σχέση με τη μητέρα του,σύμφωνα με τον συγγραφέα βιβλίου που περιγράφει τη ζωή του.

 

Ο μακελάρης της Νορβηγίας Άντερς Μπρέιβικ ο οποίος αιματοκύλισε το Όσλο και το νησί Ουτόγια σκοτώνοντας 77 ανθρώπους – μεταξύ των οποίων 36 εφήβους- φέρεται ότι είχε ανάρμοστη σχέση με τη μητέρα του,σύμφωνα με τον συγγραφέα βιβλίου που περιγράφει τη ζωή του.

Ο Άσνε Σίρσταντ, συγγραφέας του βιβλίου « Ένας από εμάς»- όπως δημοσιεύει η Daily mail-  αναφέρει ότι οι ψυχολόγοι που εξέτασαν τη μητέρα του μετά τη σφαγή που έκανε ο γιος της στο Όσλο κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η περίεργη συμπεριφορά του οφείλεται στην προβληματική σχέση που είχε μαζί της.

Σύμφωνα με το βιβλίο η κυρία Μπέριγκ, μητέρα του Μπρέιβικ, κοιμόταν με το γιό της στο ίδιο κρεβάτι από τότε που εκείνος  ήταν 4 ετών «έχοντας κοντινή σωματική επαφή».Η μητέρα του ομολόγησε επίσης ότι κάποτε ο Μπρέιβικ της είχε αγοράσει ένα σεξουαλικό παιχνίδι για να την παρηγορήσει μετά από χωρισμό με σύντροφό της …

Κάποτε ευχήθηκε μάλιστα να μην τον είχε γεννήσει ή να πέθαινε και οι ψυχίατροι είχαν περιγράψει τη σχέση τους ως «παθολογικά ανάρμοστη..»

Ο Μπρέιβικ φυλακίστηκε το 2012 για 21 χρόνια για τις δολοφονίες τις οποίες ισχυρίσθηκε ότι έκανε για να προστατέψει τους Νορβηγούς από τους μουσουλμάνους..

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01