search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:26
MENU CLOSE

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης – Υπάρχουν ευρήματα και οι ανακοινώσεις θα γίνουν τη Δευτέρα λέει ο ιατροδικαστής

15.03.2015 08:07
Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης - Υπάρχουν ευρήματα και οι ανακοινώσεις θα γίνουν τη Δευτέρα λέει ο ιατροδικαστής - Media

Τις εργαστηριακές εξετάσεις οι οποίες θα επιβεβαιώσουν τα ευρήματα δήλωσε πως περιμένει ο ιατροδικαστής, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, για να προχωρήσει στις επίσημες ανακοινώσεις για τα αίτια θανάτου του σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Υπάρχουν κάποια ευρήματα τα οποία περιμένω να επιβεβαιωθούν εργαστηριακά αύριο, κατά το μεσημέρι, οπότε και θα γίνουν κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με την αιτία θανάτου του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη, δήλωσε ο καθηγητής ιατροδικαστικής, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, ο οποίος διενεργεί την νεκροψία – νεκροτομή του άτυχου σπουδαστή από το Ρέθυμνο.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να δώσει φως στην αιτία θανάτου και απάντηση στο ερώτημα εγκληματική ενέργεια ή αυτοχειρία.

Ο Θ. Βουγιουκλάκης, ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο, όπου εντοπίσθηκε η σορός, επί πέντε ώρες μαζί με αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης και παρουσία εισαγγελέα διενήργησε αυτοψία στον χώρο, προκειμένου να ερευνηθούν και να εξακριβωθούν οι συνήκες θανάτου του 20χρονου.

 «Έχουμε εμπιστοσύνη στις Αρχές» δήλωσε συγκλονισμένος ο Γιώργος Βιβιαδάκης, θείος του Βαγγέλη, ο οποίος κλήθηκε από την αστυνομία να αναγνωρίσει τον ανιψιό του.

Όπως είπε, η οικογένεια πίστευε πως το παιδί μπορεί να είναι στη ζωή, καθώς «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία». Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στην περιοχή είχε γίνει εκτεταμμένη έρευνα για τον εντοπισμό του σπουδαστή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν αποκλείεται να υπάρξει εισαγγελική εντολή για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγνοούμενος 20χρονος σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλης Γιακουμάκης βρέθηκε νεκρός λίγο μετά τις 8 το πρωί σε βαλτώδη περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Λίμνης Ιωαννίνων, περίπου 800 μέτρα από τη σχολή του.

Τη σορό εντόπισε κάτοικος της περιοχής και ειδοποίησε την Αστυνομία, από την οποία κλήθηκε ο θείος του παιδιού, Γιώργος Βιβιεδάκης, που έσπευσε επί τόπου και αναγνώρισε τον ανιψιό του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01