21/01/2019 19:11:20

Βούτσης: Δεν θα αποσυρθούν τα νομοσχέδια για την ανθρωπιστική κρίση και τις 100 δόσεις

Βούτσης: Τέλος στην ασυδοσία που υπάρχει στα ΜΜΕ - Η ΕΡΤ έκλεισε για να δοθεί μπόνους στα ιδιωτικά κανάλια - Media

Επιβεβαιώνει ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης, τις πληροφορίες για ύπαρξη  επιστολής του εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ντέκλαν Κοστέλο, με την οποία ασκεί βέτο στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση 24 ώρες πριν από την ψήφιση του.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Βούτσης έκανε λόγο για «ενστάσεις και άτοπες αιτιάσεις» από διεθνείς παράγοντες και εκπροσώπους των θεσμών.

Ξεκαθάρισε δε ότι «είναι σαφές ότι δεν υφίσταται θέμα παραβίασης της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου. Η προώθηση των νομοθετικών πρωτοβουλιών και οι σχετικές αναρτήσεις νομοσχεδίων αποτελούν τον πυρήνα της προώθησης των μεταρρυθμίσεων που από κοινού έχουμε δεσμευτεί».

«Λέμε ευθέως ότι η εισήγηση της Υπουργού αποτελεί την έμπρακτη κυβερνητική θέση απέναντι σε αστήρικτες αιτιάσεις και μάλιστα σε ένα ζήτημα που αφορά την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης» πρόσθεσε ο υπουργός Εσωτερικών, δείχνοντας την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει στη ψήφιση του νομοσχεδίου παρά τις πιέσεις των δανειστών. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.