search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:40
MENU CLOSE

Νυν και πρώην έπεσαν στο ποτάμι για να δουν ποια θα σώσει ο εραστής (Photos)

18.03.2015 17:10
Νυν και πρώην έπεσαν στο ποτάμι για να δουν ποια θα σώσει ο εραστής (Photos) - Media

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε ο 21χρονος Γου Χσιά, καθώς κλήθηκε να διαλέξει αν θα σώσει την πρώην σύντροφό του ή την νυν, όταν έπεσαν επίτηδες σε ποτάμι, στην Κίνα.

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε ο 21χρονος Γου Χσιά, καθώς κλήθηκε να διαλέξει αν θα σώσει την πρώην σύντροφό του ή την νυν, όταν έπεσαν επίτηδες σε ποτάμι, στην Κίνα.

Η πρώην σύντροφός του, η 20χρονη Τζουν Τανγκ, ενοχλούσε το ζευγάρι προσπαθώντας να τα ξαναβρεί με τον 21χρονο. Για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, ο Χσιά πρότεινε να συναντηθούν και οι τρεις με σκοπό να συζητήσουν το πρόβλημα, αλλά οι δύο κοπέλες κατέληξαν να λογομαχούν για… τα μάτια του.

«Τότε, η πρώην πήδηξε στο ποτάμι καλώντας τον Χσια να την σώσει. Η νυν σύντροφος του, η 22χρονη Ρονγκ Τσάο, φοβούμενη ότι ο αγαπημένος της θα πηδήξει για να σώσε την πρώην του, έπεσε κι εκείνη στο ποτάμι καλώντας τον να την σώσει» εξήγησε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Τελικά, ο Χσιά έσωσε την νυν και την μετέφερε στο νοσοκομείο, ενώ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αδερφό του για να του ζητήσει να σώσει την άλλη γυναίκα από το ποτάμι, όπως κι έγινε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:39