search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:47
MENU CLOSE

Γλέζος: Έναν χρόνο μορατόριουμ σε περίπτωση διαφωνίας με τους εταίρους

23.03.2015 13:01
Γλέζος: Έναν χρόνο μορατόριουμ σε περίπτωση διαφωνίας με τους εταίρους - Media

Έναν χρόνο μορατόριουμ, εφόσον υπάρξει διαφωνία Ελλάδας – εταίρων, προτείνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος.

Έναν χρόνο μορατόριουμ, εφόσον υπάρξει διαφωνία Ελλάδας – εταίρων, προτείνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος.
«Έναν χρόνο παγώνουν τα πάντα, δεν έχουμε ανάγκη λέμε εμείς από τα χρήματά σας, θα τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας. Έχω γράψει ειδικό βιβλίο που λέω πώς θα τα βγάλουμε πέρα. Ύστερα από έναν χρόνο ελάτε να συζητήσουμε πάλι», ανέφερε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

«Αν δεν θέλουν να το δώσουν, να το επιβάλουμε εμείς. Είμαστε ανεξάρτητο κράτος, πρόσφατα ο ελληνικός λαός μας έδωσε την ψήφο. Δεν θέλουμε μνημόνια, δεν θέλουμε δάνεια», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς σχετικά με τις διαφωνίες που είχε εκφράσει πρόσφατα απάντησε ότι «ισχύει το κρέας ψάρι», ωστόσο τόνισε ότι στηρίζει την κυβέρνηση παρά τις διαφωνίες που έχει σε ορισμένα ζητήματα.

Στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον κ. Τσίπρα, όπως είπε, «διαπιστώθηκε που είναι οι διαφορές και θα το κρίνει η ιστορία ποιος έχει δίκιο».

Σε ό,τι αφορά, στην υπόθεση Κατρούγκαλου είπε ότι, ο αναπληρωτής υπουργός «δεν χρειάζεται συνηγόρους, είναι ικανός να αντιμετωπίσει τα πράγματα πολύ καλά» και ότι έχει «πειστεί ότι αυτά που λέει είναι αλήθεια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:43