search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:11
MENU CLOSE

Νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων ΣΦΕΕ ο Πασχάλης Αποστολίδης

24.03.2015 13:06
Νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων ΣΦΕΕ ο Πασχάλης Αποστολίδης - Media

Με ομόφωνη απόφασή τους τα μέλη του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων (ΣΦΕΕ) εξέλεξαν νέο πρόεδρο τον Πασχάλη Αποστολίδη, ο οποίος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας AbbVie Pharmaceuticals.

Με ομόφωνη απόφασή τους τα μέλη του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων (ΣΦΕΕ) εξέλεξαν νέο πρόεδρο τον Πασχάλη Αποστολίδη, ο οποίος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας AbbVie Pharmaceuticals.

Με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος υπογράμμισε την ανάγκη οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις να μπορούν να είναι διπλή δύναμη οικονομικής ανάπτυξης και δύναμη έμπρακτης υποστήριξης του κοινωνικού κράτους και της δημόσιας υγείας, συμπληρώνοντας : «Με την εμπέδωση σχέσεων εμπιστοσύνης με την Πολιτεία που θα οδηγήσουν σε ρεαλιστικές αποφάσεις μπορούμε να προσφέρουμε στην οικονομία και την κοινωνία τη στήριξη που χρειάζεται και το όραμα που απαιτείται για ένα καλύτερο αύριο».

Σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε τονίζεται ότι, είναι πρωτεύουσας σημασίας για το ΣΦΕΕ «η διατήρηση και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας τόσο των ελληνικών όσο και των πολυεθνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Τέλος, αδιαπραγμάτευτη είναι η πρόσβαση όλων των πολιτών στις θεραπείες, πολλώ δε μάλλον και στις καινοτόμες θεραπείες, γεγονός που ενισχύει την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή στη χώρα μας».

Δείτε αναλυτικά όλα τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΦΕΕ στο InVitroMagazine.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:03