search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:12
MENU CLOSE

«Δεν κατάλαβα το μαρτύριο του γιου μου» λέει η μητέρα του Β. Γιακουμάκη

31.03.2015 13:56
«Δεν κατάλαβα το μαρτύριο του γιου μου» λέει η μητέρα του Β. Γιακουμάκη - Media

«Δεν κατάλαβα το μαρτύριο, που περνούσε ο γιος μου» είπε η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη στην κατάθεσή της, στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, περιγράφοντας την τελευταία της επικοινωνία με τον γιό της.

 

«Δεν κατάλαβα το μαρτύριο, που περνούσε ο γιος μου» είπε η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη στην κατάθεσή της, στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, περιγράφοντας την τελευταία της επικοινωνία με τον γιό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιάννας Παπαδάκου στο www.tovima.gr, η μητέρα του Βαγγέλη είπε ότι  όταν τον ρωτούσαν αν ενοχλείται από τη συμπεριφορά των συμφοιτητών του, εκείνος απαντούσε «κάνουμε πλάκα».

Σύμφωνα πάντα με το www.tovima.gr, επανέλαβε ότι είχε επικοινωνήσει με το γιο της μία ημέρα πριν από την εξαφάνισή του και συγκεκριμένα την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου. Ήταν ένα τηλεφώνημα ρουτίνας, επανέλαβε, διάρκειας περίπου 15 λεπτών. Το ίδιο βράδυ φαίνεται ότι επικοινώνησε και με την αδελφή του και μίλησαν περίπου 12,5 λεπτά.

Το τελευταίο βράδυ, σύμφωνα με τη μητέρα του, δεν βγήκε με τους φίλους του και όταν τον ρώτησε γιατί δεν βγαίνει, είπε ότι είναι κουρασμένος. Δεν κατάλαβα ότι συνέβαινε κάτι ιδιαίτερο, ομολόγησε η μητέρα… Το ίδιο φαίνεται ότι υποστηρίζει και ο πατέρας του Βαγγέλη, ο οποίος επίσης συντετριμμένος αναρωτιέται γιατί δεν κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε στο παιδί του, που του είχε αδυναμία…

Στο μεταξύ την Πέμπτη θα εκδοθεί και το πόρισμα του ιατροδικαστή κ. Βουγιουκλάκη για την ιστολογική και τοξικολογική εξέταση. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:10