search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:01
MENU CLOSE

Ο εφιάλτης της Αντζελίνα Τζολί σε μια φωτογραφία

01.04.2015 18:19
Ο εφιάλτης της Αντζελίνα Τζολί σε μια φωτογραφία - Media

Μια φωτογραφία από το 1977 με τη μικρή Angelina να ποζάρει στην αγκαλιά της μητέρας της, αποτυπώνει την τραγική οικογενειακή της ιστορία.

 

Μια φωτογραφία από το 1977 με τη μικρή Angelina να ποζάρει στην αγκαλιά της μητέρας της, αποτυπώνει την τραγική οικογενειακή της ιστορία.

Οι περισσότεροι εξ αίματος συγγενείς της σε αυτή την «καταραμένη» φωτογραφία έχουν πεθάνει και μάλιστα σε μικρή ηλικία από καρκίνο.

Η μητέρα της Marcheline πέθανε σε ηλικία 56 ετών από καρκίνο των ωοθηκών το 2007, η θεία της Debbie Martin πέθανε το 2013 σε ηλικία 61 ετών από καρκίνο του μαστού, ενώ και η θεία της Stella Laws και ο ξάδερφός της Francine “χτυπήθηκαν” από τον καρκίνο.

Ο παππούς της Rolland Bertrand πέθανε από καρκίνο το 1985 σε ηλικία 61 ετών και ο θείος της Raleigh έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του προστάτη το 2009. 

Η μόνη εξ αίματος συγγενής της από τη φωτογραφία που δεν πέθανε από καρκίνο αλλά από φυσικά αίτια στα 86 της χρόνια το 1981 ήταν η προγιαγιά της (μητέρα του παππού της).

Η ασθένεια είχε «χτυπήσει» νωρίτερα την οικογένεια, με τη γιαγιά της Lois Bertrand να πεθαίνει από καρκίνο των ωοθηκών στα 45 της χρόνια και η προγιαγιά της Virginia Gouwens από καρκίνο των ωοθηκών στα 53 της χρόνια.

Τη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα ο θείος της Ron Martin για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου γύρω από την ασθένεια που έπληξε την οικογένεια.

Η μάχη με το θανατηφόρο γονίδιο αποτελεί ζήτημα ζωής και θανάτου για την οικογένειά του, καθώς πάσχουν από καρκίνο τα δύο παιδιά του και ξαδέρφια της Angelina Jolie, Cory και Chris.

πηγή: DailyMail

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:00