search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:40
MENU CLOSE

Άδωνις: «Ξενέρωσα πολύ όταν ο Σαμαράς έβαλε τον Βορίδη στη θέση μου» (Video)

14.04.2015 10:00
Άδωνις: «Ξενέρωσα πολύ όταν ο Σαμαράς έβαλε τον Βορίδη στη θέση μου» (Video) - Media

Καλεσμένος του Δημήτρη Ουγγαρέζου ήταν στο Ougachallenge ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι ενοχλήθηκε με την αντικατάσταση του από τον Μάκη Βορίδη στο υπουργείο Υγείας.

 

Καλεσμένος του Δημήτρη Ουγγαρέζου ήταν στο Ougachallenge ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι ενοχλήθηκε με την αντικατάσταση του από τον Μάκη Βορίδη στο υπουργείο Υγείας.

«Στον τελευταίο ανασχηματισμό πριν από τις εκλογές που ο Αντώνης Σαμαράς έβαλε στη θέση σας στο υπουργείο Υγείας -όπου κατά γενική ομολογία δουλεύατε από το πρωί έως το βράδυ- τον κ. Βορίδη, ξενερώσατε;», ρώτησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Μπέσα; Ξενέρωσα πολύ!» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος ωστόσο  σημειώσε ότι με τον Αντώνη Σαμαρά «μιλάμε καμιά δεκαριά φορές τη μέρα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις». 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε και για άλλα πρόσωπα της επικαιρότητας ενώ αποκάλυψε ότι ζήλευε πολύ την Ευγενία Μανωλίδου την περίοδο του Dancing.

Για τον Αλέξη Τσίπρα

«Δεν μπορεί να φέρει μέτρα, είναι παντελώς ανίκανος! Δεν θα καταφέρει να κλείσει καμία συμφωνία!» 

Για τον Γιώργο Λιάγκα

«Τώρα που ακούω τον Γιώργο Λιάγκα στη μεσημεριανή εκπομπή με την Ευγενία μπορώ να πω ότι μπορεί να κατάφερνε να είναι πιο εκνευριστικός από τον Παπαδάκη. Στέλνω μηνύματα που τον κατακρίνω και τον στηλιτεύω για να το πως έτσι ευγενικά». 

Για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος στον πλανήτη που θα μπορούσε να αντέξει 7 ημέρες με την κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου σε ένα νησί. Νομίζω ότι θα προτιμούσες να αυτοκτονήσεις!»

Για το αν ζήλευε την Ευγενία Μανωλίδου όταν ήταν στο Dancing

«Ζήλευα αφόρητα όταν η Ευγενία ήταν στο Dancing.΄Ηταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα, δεν θέλω να τη θυμάμαι καθόλου».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προκάλεσε στο επόμενο Ougachallenge τον Γιάνη Βαρουφάκη!

Δείτε το video:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:40