search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:21
MENU CLOSE

Αστυνομικοί σπάνε στο ξύλο μεθυσμένο οδηγό (Video)

14.04.2015 12:38
Αστυνομικοί σπάνε στο ξύλο μεθυσμένο οδηγό (Video) - Media

Δύο αστυνομικοί στο Τσίκο της Καλιφόρνια έσπασαν στο ξύλο μεθυσμένο οδηγό, πριν του απαγγείλουν κατηγορίες για πέντε κακουργήματα.

 

Δύο αστυνομικοί στο Τσίκο της Καλιφόρνια έσπασαν στο ξύλο μεθυσμένο οδηγό, πριν του απαγγείλουν κατηγορίες για πέντε κακουργήματα.

Ο οδηγός, Σον Ρίαρντον, ήταν έξω με αναστολή, αφού είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών, όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για ένα σπασμένο φανάρι και παλιές πινακίδες στο αυτοκίνητό του.

Όπως είπαν οι ίδιοι, το αλκοόλ στο αίμα του ήταν δύο φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο, ενώ είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και μεθαμφεταμίνης, και αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους.

Για να τον… συμμορφώσουν, ο ένας αστυνομικός τον κρατούσε ακινητοποιημένο στο έδαφος, ενώ ο άλλος τον χτυπούσε με το κλομπ.

Ο Ρίαρντον υπέβαλλε μήνυση εναντίον τους.

 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01