search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:32
MENU CLOSE

Κίνδυνος για «μαύρο» στο Δεύτερο Πρόγραμμα

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 1860
16-04-2015
16.04.2015 11:18
radio_0.jpg

Θέμα έχει δημιουργηθεί στο Δεύτερο Πρόγραμμα με τις δίμηνες συμβάσεις των Τσάμπρα και Λώλου να λήγουν και την απραγία της ΝΕΡΙΤ να φέρνει τον σταθμό σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης».

 
Θέμα έχει δημιουργηθεί στο Δεύτερο Πρόγραμμα με τις δίμηνες συμβάσεις των Τσάμπρα και Λώλου να λήγουν και την απραγία της ΝΕΡΙΤ να φέρνει τον σταθμό σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης».
 
Οι μουσικοί παραγωγοί Γιώργος Τσάμπρας και Γιάννης Λώλος προσελήφθησαν με «σύμβαση παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών» για να στελεχώσουν το Δεύτερο Πρόγραμμα, το οποίο μετά το «μαύρο» που έπεσε στην ΕΡΤ τον Ιούνιο του 2013 άρχισε πάλι να εκπέμπει τον περασμένο Δεκέμβριο.
 
Το κενό των δύο παραγωγών κρίνεται πως θα είναι δυσαναπλήρωτο αν αποχωρήσουν, με τον Γ. Τσάμπρα να είναι ο πλέον έγκυρος μουσικός παραγωγός στο ελληνικό ρεπερτόριο και δη στο λαϊκό, ενώ ο Γ. Λώλος είναι από τους πιο έμπειρους και καλούς μουσικούς παραγωγούς που υπάρχουν στον ραδιοφωνικό χώρο. Παράλληλα, είναι οι υπεύθυνοι για τα playlists με τη μουσική που παίζεται στον σταθμό.
 
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η κυβέρνηση είναι θετική στην ανανέωση της σύμβασης των δύο αντρών αλλά η υπόθεση κολλάει αλλού… Και όπως λέγεται, κολλάει στον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ, Πέτρο Μάη, ο οποίος είναι (τουλάχιστον) επιφυλακτικός να υπογράψει, καθώς μέχρι να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τη νέα ΕΡΤ τα πράγματα είναι ρευστά στον φορέα και η υπογραφή νέων συμβάσεων γίνεται… επικίνδυνη αποστολή!
 
Λογική η κάθε… επιφύλαξη, αλλά είναι κρίμα να έρθουν τα πάνω κάτω σε έναν τόσο ιστορικό σταθμό.
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:30