search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:24
MENU CLOSE

Οι πρυτανικές αρχές του ΕΚΠΑ ευχαριστούν την κυβέρνηση για την αστυνομική επέμβαση στην Πρυτανεία

17.04.2015 09:22
Οι πρυτανικές αρχές του ΕΚΠΑ ευχαριστούν την κυβέρνηση για την αστυνομική επέμβαση στην Πρυτανεία - Media

Με επιστολή τους οι πρυτανικές αρχές του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας ευχαριστούν την κυβέρνηση για την αστυνομική παρέμβαση και τη λήξη της κατάληψης της πρυτανείας.

Με επιστολή τους οι πρυτανικές αρχές του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας ευχαριστούν την κυβέρνηση για την αστυνομική παρέμβαση και τη λήξη της κατάληψης της πρυτανείας. Η επιστολή:

“Οι Πρυτανικές Αρχές ευχαριστούν την ελληνική κοινωνία και πολιτεία για τη σταθερή στήριξή τους στις προσπάθειες αποκατάστασης της λειτουργίας της κατειλημμένης Πρυτανείας του Ε.Κ.Π.Α.

Κύριο μέλημά μας είναι πλέον η επείγουσα επαναλειτουργία όλων των κεντρικών υπηρεσιών του ιδρύματός μας, που επιτελούν βασικό έργο στην κατοχύρωση και προώθηση του αγαθού της Δημόσιας Ανώτατης Παιδείας στη χώρα μας.

Είναι ευρύτερα σημαντικό να διαφυλάσσονται και να παραμένουν σε ουσιαστική δημόσια λειτουργία τα κτήρια της νεοκλασσικής Αθηναϊκής Τριλογίας, ενός σπουδαίου μνημείου πολιτιστικής κληρονομιάς του Έθνους μας και εμβληματικού κοσμήματος της πρωτεύουσας του Ελληνισμού”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:20