search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:46
MENU CLOSE

Παρουσιαστής σε υποψήφιους πρωθυπουργούς: Σκάστε και οι δύο (Video)

27.04.2015 09:15
Παρουσιαστής σε υποψήφιους πρωθυπουργούς: Σκάστε και οι δύο (Video) - Media

Ο Εντ Μίλιμπαντ και ο Μπόρις Τζόνσον ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Αντριου Μαρ στο BBC, ενόψει των Βρετανικών εκλογών στις 7 Μαΐου.

 

Ο Εντ Μίλιμπαντ και ο Μπόρις Τζόνσον ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Αντριου Μαρ στο BBC, ενόψει των Βρετανικών εκλογών στις 7 Μαΐου.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο Δήμαρχος του Λονδίνου χαρακτήρισε τον Αρχηγό των Εργατικών «ύπουλο». Μάλιστα σε άρθρο του στην εφημερίδα Sun o Tζόνσον έγραψε ότι ο ίδιος δεν θα μαχαίρωνε ποτέ πισώπλατα τον αδερφό του.

Ο Μίλιμπαντ απαντώντας στο σχόλιο αυτό, υποστήριξε πως πίσω από την επίθεση κρύβεται ο  εκλογικός αναλυτής Λίντον Κρόσμπι και κάλεσε τον Τζόνσον να τον «αποπέμψει» εφόσον γίνει αρχηγός των Συντηρητικών. «Έλα Μπόρις, μην κάνεις μόνο ότι σου λέει ο Λίντον. Εγώ αν ήμουν εσύ θα τον έδιωχνα. Δεν κάνει πολλά για σένα».

Ο Τζόνσον απάντησε ότι ο Μίλιμπαντ, εφόσον επανεκλεγεί θα κάνει περισσότερο κακό στη χώρα από ότι έκανε στον αδερφό του.

Όλα αυτά ενώ ο παρουσιαστής προσπαθεί να τους διακόψει και να ηρεμήσει τα πνεύματα. Εκείνοι εξακολουθούν να μιλούν μεταξύ τους και να καβγαδίζουν «πατώντας» πάνω στην φωνή του και τότε έρχεται η οργισμένη αντίδραση του Άντριου Μαρ: «Σκάστε και οι δύο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:45