search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:36
MENU CLOSE

Μάικλ Φασμπέντερ και Μαριόν Κοτιγιάρ αναβιώνουν τον «Μάκβεθ» (Photos)

29.04.2015 12:11
Μάκμπεθ - Media

Οι καινούργιες φωτογραφίες από το σαιξπρικό δράμα «Μάκβεθ» με πρωταγωνιστές τους Μάικλ Φασμπέντερ και Μαριόν Κοτιγιάρ. 

 

Ο Αυστραλός σκηνοθέτης Τζάστιν Κέρζελ («Η Πόλη του Χιονιού») καταπιάνεται με τη νέα κινηματογραφική μεταφορά του σαιξπιρικού δράματος «Μάκβεθ».

Στο φιλμ που θα προβληθεί στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα του 68ου Φεστιβάλ Καννών (13 – 24 Μαΐου)  πρωταγωνιστούν οι Μάικλ Φασμπέντερ και Μαριόν Κοτιγιάρ.

Με αφορμή την πρεμιέρα του, λοιπόν, δημοσιεύθηκαν οι καινούργιες φωτογραφίες αλλά και οι αφίσες της πολυαναμενόμενης ταινίας.

Στο πλευρό των Μάικλ Φασμπέντερ ως Μάκβεθ και της Μαριόν Κοτιγιάρ στο ρόλο της Λαίδη Μ. θα δούμε τους Πάντι Κονσιντάιν, Ντέιβιντ Θιούλις, Σον Χάρις, Τζακ Ρέινορ και Ελίζαμπεθ Ντέμπικι.

Το φιλμ συνοψίζει την ιστορία ενός ατρόμητου πολεμιστή και εμπνευσμένου στρατηγούπου δηλητηριάζεται από φιλοδοξία και αλαζονεία. Μια ιστορία αδηφάγου πάθους και φιλοδοξίας τοποθετημένη στην Σκωτία του 11ου αιώνα.

Ο Μάικλ Φασμπέντερ δηλώνει για τον Μάκβεθ: «Πάσχει από διαταραχή μετατραυματικού στρες». Και συνεχίζει: «Βγάζει νόημα αν το σκεφτεί κανείς, ο Τζάστιν μού έδωσε την ιδέα. Στον Πρώτο Παγκόσμιο το αποκαλούσαν “κούραση της μάχης”, και ήταν κατά πάσα πιθανότητα πιο τρομακτικό στις μέρες του Μάκβεθ, όταν σκότωναν με τα γυμνά τους χέρια και διαπερνούσαν σώματα με τα σπαθιά τους. Έχει παραισθήσεις και πρέπει να επιστρέψει στη βία για να βρει ένα είδος καθαρότητας, ή ειρήνης.»

Τα γυρίσματα έγιναν στα Χάιλαντς της Σκωτίας αλλά και σε διάφορα μέρη της Αγγλίας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:30