search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:39
MENU CLOSE

Φοβάμαι πως η Άννυ είναι νεκρή, λέει η μητέρα της τετράχρονης

30.04.2015 13:12
Μητέρα Άννυς: «Δεν ήταν βίαιος μαζί της, δεν είχα λόγο να ανησυχώ» - Media

Σαφείς υπόνοιες ότι η Άννυ είναι νεκρή αφήνουν τόσο η μητέρα της τετράχρονης όσο και ο δικηγόρος της, ενώ «δείχνουν» ως δράστη τον πατέρα του παιδιού.

 

Σαφείς υπόνοιες ότι η Άννυ είναι νεκρή αφήνουν τόσο η μητέρα της τετράχρονης όσο και ο δικηγόρος της, ενώ «δείχνουν» ως δράστη τον πατέρα του παιδιού.

Η αστυνομία πήρε δείγματα DNA και απ’ τους δύο γονείς, ενώ η σήμανση έψαξε εξονυχιστικά τόσο το σπίτι στη Μιχαήλ Βόδα, όπου φέρεται να βρέθηκε τις τελευταίες ώρες το παιδί, όσο και το σπίτι στην οδό Αβέρωφ όπου φιλοξενούταν το τελευταίο διάστημα η 25χρονη μητέρα του παιδιού.

Οι δύο γονείς παραμένουν ελεύθεροι ενώ η μάνα, η οποία παραδέχτηκε δημόσια ότι δεν υπάρχει «Σύλβια», έμαθε για την εξαφάνιση αφού γύρισε στην Ελλάδα και στην αρχή είπε ψέματα γιατί ήθελε να καλύψει τον σύντροφό της.

Επιμένει δε στην εκδοχή ότι η κόρη της έχει πέσει θύμα απαγωγέων οι οποίοι ενδέχεται να έχουν βλάψει το παιδί, συνεχίζει να ελπίζει όμως ότι είναι ζωντανό «μέχρι να της το φέρουν πεθαμένο», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:28