search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:44
MENU CLOSE

Λεονάρντο ντι Κάπριο-Μπράντλει Κούπερ: Παράτησαν τα όμορφα μοντέλα και έφυγαν οι δυό τους… (Photos)

06.05.2015 10:29
Λεονάρντο ντι Κάπριο-Μπράντλει Κούπερ: Παράτησαν τα όμορφα μοντέλα και έφυγαν οι δυό τους… (Photos) - Media

Είναι και οι δύο περιζήτητοι εργένηδες και φημισμένοι καρδιοκατακτητές. Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο και ο Μπράντλει Κούπερ έχουν κατά καιρούς δεσμούς με διάσημα νεαρά μοντέλα. 

 

Είναι και οι δύο περιζήτητοι εργένηδες και φημισμένοι καρδιοκατακτητές. Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο και ο Μπράντλει Κούπερ έχουν κατά καιρούς δεσμούς με διάσημα νεαρά μοντέλα. Κι όμως, μετά από το Met Gala στη Νέα Υόρκη, όπου παρέλασαν καλλονές όπως οι Ναόμι Κάμπελ και η Γκίγκι Χαντίντ, οι δύο σταρ έφυγαν με … άδεια χέρια, αλλά παρέα. Επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο και, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, γελούσαν και διασκέδαζαν.

Το βιογραφικό του Λεονάρντο ντι Κάπριο περιλαμβάνει μοντέλα όπως οι Ναόμι Κάμπελ, Ζιζέλ, Μπαρ Ραφαέλι, Έριν Χέδερτον και Τόνι Γκαρν ενώ ο Μπράντλει Κούπερ χώρισε πρόσφατα από την Σούκι Γουοτερχάουζ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30