search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:53
MENU CLOSE

Ζιλιέτ Μπινός: «Ο Ντεπαρντιέ ήθελε να με σκοτώσει. Αλλά είμαι ακόμα εδώ!» (Photos)

11.05.2015 11:36
Ζιλιέτ Μπινός: «Ο Ντεπαρντιέ ήθελε να με σκοτώσει. Αλλά είμαι ακόμα εδώ!» (Photos) - Media

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δεν είναι σε όλους τους συναδέλφους της συμπαθής. 

 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δεν είναι σε όλους τους συναδέλφους της συμπαθής. Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, για παράδειγμα, έχει μιλήσει στο παρελθόν για αυτήν πολύ απαξιωτικά. «Δεν έχει τίποτα. Απολύτως τίποτα. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου εξηγήσετε τι μυστικό έχει η Ζιλιέτ Μπινός;» είχε πει ο Γάλλος ηθοποιός το 2010.

Την απάντηση της στα σχόλια του ηθοποιού έδωσε τώρα η Μπινός στην εφημερίδα Γκάρντιαν, όταν σε συνέντευξη της ρωτήθηκε για το μένος του Ντεπαρντιέ εναντίον της. Για το μυστικό της είπε: «Υπάρχει ένα μυστικό νομίζω. Όταν στέκεσαι μπροστά από μία κάμερα, κάτι συμβαίνει. Κάποια σχέση, κάποια κίνηση, κάποιο παράξενο είδος αναστολής. Τότε καταλαβαίνεις ότι υπάρχει ένα «αντίγραφο» του εαυτού σου που είναι διαθέσιμο στον καθένα. Κι όταν το πετύχεις, τότε φαντάζεσαι όλες τις καρδιές να χτυπάνε στον ίδιο ρυθμό. Αυτό είναι όμορφο!», είπε. Και όταν έπεσε η λέξη Ντεπαρντιέ στο τραπέζι σήκωσε το χέρι σφίγγοντας τη μπουνιά της λέγοντας «ήθελε να με σκοτώσει, αλλά είμαι ακόμα εδώ!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:53