search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:12
MENU CLOSE

Τι κατέθεσε η 19χρονη που είχε ερωτευτεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

12.05.2015 07:02
Δίκη Γιακουμάκη: Ένταση και μπρος-πίσω από μάρτυρα - Media

«Τα Χριστούγεννα με ρώτησε αν θέλω να γίνω το κορίτσι του. Του εξήγησα ευγενικά ότι δεν μπορώ γιατί έχω άλλη σχέση. Όταν είπα “όχι” στην πρότασή του, μου ζήτησε συγνώμη γιατί δεν ήξερε ότι είχα άλλη σχέση».

 

«Τα Χριστούγεννα με ρώτησε αν θέλω να γίνω το κορίτσι του. Του εξήγησα ευγενικά ότι δεν μπορώ γιατί έχω άλλη σχέση. Όταν είπα “όχι” στην πρότασή του, μου ζήτησε συγνώμη γιατί δεν ήξερε ότι είχα άλλη σχέση».

Aυτα είπε στους άνδρες της Ασφάλειας Ιωαννίνων η 19χρονη φοιτήτρια με την οποία φέρεται να ήταν ερωτευμένος ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Η προσέγγιση του άτυχου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής στη 19χρονη έγινε τα περασμένα Χριστούγεννα, όταν βρέθηκε με τον Βαγγέλη στο Ρέθυμνο κατά τη διάρκεια των διακοπών.

«Τα Χριστούγεννα βρεθήκαμε με τον Βαγγέλη και την αδερφή του στο Ρέθυμνο. Εκεί, ενώ πίναμε καφέ, πήγαμε λίγο παράμερα γιατί ήθελε κάτι να μου πει. Με ρώτησε αν θέλω να γίνω κορίτσι του. Του εξήγησα ότι δεν γίνεται γιατί έχω άλλη σχέση, από την οποία είμαι ικανοποιημένη. Μου έκανε εντύπωση η πρότασή του αφού γνώριζε από την αδερφή του ότι είχα σχέση, ενώ δεν είχαμε και ιδιαίτερες επαφές, που να δικαιολογούν την τόσο ξαφνική προσέγγισή του».

Σύμφωνα με τη 19χρονη, ο άτυχος νεαρός δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από την απόρριψη, ζήτησε συγνώμη για την πρότασή του, υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε πως είχε σχέση, συναντήθηκαν λίγες ημέρες αργότερα κανονίζοντας πως θα επιστρέψουν στα Ιωάννινα, και μάλιστα, αφότου επέστρεψαν στον τόπο όπου σπουδάζουν, την ξαναπήρε τηλέφωνο (δύο φορές μέσα στον Ιανουάριο) για να βγουν για καφέ. «Είχα εξεταστική και διάβαζα πολύ και του είπα να το κανονίσουμε όταν θα τελείωνα τις εξετάσεις», πρόσθεσε η 19χρονη φοιτήτρια.

Οπως αποκάλυψε στους άνδρες της Ασφάλειας η νεαρή,  γνωριζόταν με τον 19χρονο από τα παιδικά τους χρόνια και καθότι και η ίδια φοιτήτρια στα Ιωάννινα είχε συναντηθεί μαζί του αρκετές φορές στην πόλη όπου σπούδαζαν.

«Γνώριζα τον Βαγγέλη από τα παιδικά μας χρόνια. Είμαι πολύ φίλη με την αδερφή του. Όταν πέρασα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων η φίλη μου μου είπε αν χρειαστώ κάτι τον πρώτο καιρό να απευθυνθώ στον Βαγγέλη, που ήταν ήδη στην Γαλακτοκομική Σχολή. Είχαμε πιει αρκετές φορές καφέ μαζί όταν πρωτοπήγα εκεί και με είχε βοηθήσει», είπε χαρακτηριστικά η φοιτήτρια στην κατάθεσή της.

Ερωτηθείσα για το κατά πόσο είχε διακρίνει σε αυτές τις επαφές που είχε με τον Βαγγέλη κάτι παράξενο, απάντησε: «Δεν είχα καταλάβει να απασχολεί κάτι έντονα τον Βαγγέλη. Δεν μου είχε πει τίποτα για εκείνα που διάβασα μετέπειτα στα ΜΜΕ ότι περνούσε στη Γαλακτοκομική Σχολή».

Τι κατέθεσε η οικογένεια του Γιακουμάκη

Εν τω μεταξύ, κατέθεσαν εκ νέου στην Ασφάλεια η μητέρα του άτυχου σπουδαστή, Μαρία Γιακουμάκη, ο πατέρας του, η αδερφή του και ο αδερφός του. Η Μαρία Γιακουμάκη δεν φαίνεται να άλλαξε πολλά από την κατάθεση που είχε δώσει στο πλαίσιο της ΕΔΕ του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τις συνθήκες που επικρατούσαν στην Γαλακτοκομική Σχολή και τις τυχόν ευθύνες της διεύθυνσης.

«Πιστεύω ότι οι παραπάνω συμφοιτητές του Βαγγέλη  συμπεριφέρονταν βίαια στον γιο μου με πρόθεση και γνώριζαν ότι με τις πράξεις τους αυτές του δημιουργούσαν τεράστιο πρόβλημα» είχε πει η μητέρα του άτυχου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής.

 

πηγή: Ελεύθερος Τύπος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:12