search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:43
MENU CLOSE

Πάγκαλος: Ο Βαρουφάκης είναι λαϊκό παιδί – Προέρχεται από τα προάστια που αγοράζω τα πουκάμισά μου

12.05.2015 11:38
Ο Πάγκαλος απαντά στον Μουλόπουλο για το τσογλάνι: Δεν έβρισα τον πρωθυπουργό, να τον περιγράψω ήθελα - Media

«Ο Βαρουφάκης, παρά τους γάμους που έχει κάνει και τις κατοικίες που έχει και κάποια περιπλάνηση σε διάφορα ξένα πανεπιστήμια, κατά βάθος είναι λαϊκό παιδί και αυτό το δείχνει με διάφορες φάσεις, π.χ. να κινείσαι πάντα με τα χέρια στην τσέπη».

 

«Ο Βαρουφάκης, παρά τους γάμους που έχει κάνει και τις κατοικίες που έχει και κάποια περιπλάνηση σε διάφορα ξένα πανεπιστήμια, κατά βάθος είναι λαϊκό παιδί και αυτό το δείχνει με διάφορες φάσεις, π.χ. να κινείσαι πάντα με τα χέρια στην τσέπη».

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θ. Πάγκαλος, ενημερώνοντάς μας παράλληλα ότι αγοράζει τα πουκάμισά του από τα δυτικά προάστια της Αθήνας, όπου και είναι διαδεδομένο το στυλ του Γ. Βαρουφάκη. «Συγκεκριμένα τα αγοράζω από το Μπουρνάζι και κατασκευάζονται στο Αιγάλεω», είπε.

Αναφερόμενος στην επαναπρόσληψη των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ και την είσοδο των απολυμένων της ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, ο Θ. Πάγκαλος επανέφερε τη θεωρία των «δύο άκρων», κάνοντας λόγο για «παράνομη δραστηριότητα οργανωμένων μειοψηφιών που ανήκουν κυρίως στην άκρα αριστερά και στην άκρα δεξιά».

«Δεν είναι φασίστες ή κομμουνιστές και θεωρούν δικαίωμά τους να καταπατούν το Σύνταγμα διά του νόμου και να ασκούν βία πάνω στους συνανθρώπους τους, καταλαμβάνοντας δημόσια κτίρια, είτε για προπαγάνδα είτε για να επιτύχουν τους σκοπούς τους. Τι είδους πρωτοβουλία και επαναστατική δράση ήταν αυτή, η οποία οδήγησε στις τελετές τις χθεσινές;», ανέφερε, χαρακτηρίζοντας «ρουσφετολογικές» τις επαναπροσλήψεις των απολυμένων καθαριστριών και εργαζομένων της ΕΡΤ.

Απείλησε δε ότι «τα πανηγυρικά ντου θα ακολουθηθούν και από άλλα ντου, μπορεί κάποιος να κάνει αντι-ντου κι αυτό λέγεται Εμφύλιος Πόλεμος. Να προσέξουμε λιγάκι, γιατί αρχίζουμε να το παρακάνουν».

«Το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει, ψήφισα ΝΔ και θα το ξανακάνω»

Σχολιάζοντας την κατάσταση του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε:

«Εγώ δεν ανήκω πια στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, για τον πολύ απλό λόγο ότι θεωρώ πως ο χώρος του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει. Δεν μπορώ να ανήκω σε κάτι που δεν υπάρχει.

Στις τελευταίες εκλογές, καταναγκασμένος μπροστά σε αυτή τη διαπίστωση την οποία έκανα και μη θέλοντας να πάρω θέση πάνω στο κορυφαίο δίλημμα ποιος είναι χειρότερος, ο Βαγγέλης Βενιζέλος ή ο Γιώργος Παπανδρέου, ψήφισα Ν.Δ. και αυτό θα ξανακάνω, αν δεν υπάρχει άλλη λύση. Έχω διαπιστώσει και το έχω γράψει, ότι στο χώρο του κέντρου υπάρχει σαφώς ένας χώρος που ζητάει να εκφραστεί. Πρέπει να είναι κάποιος, δεν μπορεί να είμαι εγώ, γιατί είμαι μεγάλης ηλικίας και δεν μπορώ να το κάνω πια αυτό το πράγμα. Κάποιος να πάρει την πρωτοβουλία, αυτός που θα την πάρει και θα πείσει, θα είναι η πολιτική φυσιογνωμία του μέλλοντος.»

Όσον αφορά την υπόθεση με το email συνεργάτη του Γ. Στουρνάρα, ο Θ. Πάγκαλος ανέφερε ότι «είναι σαφές ότι η ΑΥΓΗ κατόπιν γραμμής άνωθεν προετοιμάζει την εκκαθάριση του κ. Στουρνάρα», κάνοντας λόγο για μία «από τις πρώτες δίκες της Μόσχας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27