search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:26
MENU CLOSE

Σύσκεψη Δραγασάκη με τους προέδρους των συστημικών τραπεζών

13.05.2015 05:12
Σύσκεψη Δραγασάκη με τους προέδρους των συστημικών τραπεζών - Media

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη με τους προέδρους των συστημικών τραπεζών. 

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη με τους προέδρους των συστημικών τραπεζών. Για τους συμμετέχοντες και το περιεχόμενο της σύσκεψης αναμένεται να εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζήτημα των κόκκινων δανείων αποτελεί για την κυβέρνηση ζήτημα μείζονος προτεραιότητας βρέθηκε στο επίκεντρο της σύσκεψης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης με τους προέδρους των συστημικών τραπεζών. Κυβερνητική πηγή παρέπεμπε νωρίτερα σε πρόσφατη συνέντευξη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση θα αναλάβει πρωτοβουλίες διότι δεν μπορεί να μην υλοποιήσει τη δέσμευσή της οι τράπεζες να υπηρετούν την κοινωνία.«Θα προχωρήσουμε στις αναγκαίες αλλαγές σεβόμενοι πάντα τα συμφέροντα των ιδιωτών μετόχων, οι οποίοι επένδυσαν μετά την κρίση δείχνοντας εμπιστοσύνη στις προοπτικές της χώρας και σε αυτή την κυβέρνηση», είχε δηλώσει ο κ. Δραγασάκης για τον ρόλο που πρέπει να διαδραματίσουν οι τράπεζες.

Στη σύσκεψη σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες συζητήθηκε επίσης η πρόσκληση που έχει απευθύνει πρόσφατα η Ρωσία, για να γίνει η Ελλάδα το έκτο μέλος στην αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:25