search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:00
MENU CLOSE

Καλώς ήλθατε στο νέο σας σπίτι στον Άρη! (Photos)

13.05.2015 11:44
Europa League: Πάλεψε σαν θηρίο ο Άρης, αλλά λύγισε στην παράταση - Media

Θόλοι, στολές αστροναυτών, ειδικές κατασκευές και πόλεις «προστατευμένες» από γυαλί, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της πρώτης αποικίας του ανθρώπου στον Άρη.

 

Θόλοι, στολές αστροναυτών, ειδικές κατασκευές και πόλεις «προστατευμένες» από γυαλί, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της πρώτης αποικίας του ανθρώπου στον Άρη.

Τουλάχιστον έτσι τη φαντάζεται ο 26χρονος Σουηδός καλλιτέχνης Βιλ Έρικσον, που «κατασκεύασε» μια ολόκληρη «πολιτεία» με τη φαντασία και τα σκίτσα του.

 

 

«Προέβλεψε» μάλιστα και την ανάβαση ανθρώπων στο μεγαλύτερο ηφαίστειο του ηλιακού μας συστήματος, το ‘Ορος Όλυμπος, που είναι τρεις φορές ψηλότερο από το Έβερεστ και έχει μέγεθος περίπου όσο η Γαλλία.

 

 

 

Ο Έρικσον «βλέπει» διαστημικό σταθμό σε τροχιά γύρω από τον κόκκινο πλανήτη, που διαθέτει συλλέκτες ηλιακής ενέργειας για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, εκτός από μεγάλες δεξαμενές καυσίμου, ενώ ένα περιστρεφόμενο τμήμα παρέχει τεχνητή βαρύτητα για το πλήρωμα .

 

 

 

 

Επιστρέφοντας στην… πραγματικότητα, η NASA φιλοδοξεί να «προσεδαφίσει» ανθρώπους στον Άρη το 2030.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:59