search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:52
MENU CLOSE

«Βραχιολάκι εντοπισμού» ζητά η Βίκυ Σταμάτη

20.05.2015 15:20
Προστασία για τη ζωή της ζητά η Βίκυ Σταμάτη - Ολοκληρώθηκε η κατάθεσή της - Media

Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε εκ νέου η Βίκυ Σταμάτη, μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής της Φραγκίσκου Ραγκούση, ζητώντας την επιβολή περιοριστικών όρων, όπως ο κατ’ οίκον περιορισμός και η χρήση «βραχιολιού εντοπισμού».

 

Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε εκ νέου η Βίκυ Σταμάτη, μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής της Φραγκίσκου Ραγκούση, ζητώντας την επιβολή περιοριστικών όρων, όπως ο κατ’ οίκον περιορισμός και η χρήση «βραχιολιού εντοπισμού».

Ο συνήγορός της ανέφερε στο δικαστήριο ότι η Βίκυ Σταμάτη αποδέχεται όλους τους περιοριστικούς όρους προκειμένου να είναι δίπλα στο παιδί της.

«Είναι μεγάλο κατόρθωμα που ήρθα εδώ και σήμερα και τις προηγούμενες φορές. Μην ξεχνάτε ότι είμαι 522 μέρες στο ψυχιατρείο και ενάμιση χρόνο στις φυλακές» είπε η Βίκυ Σταμάτη, η οποία σήμερα μέσω του συνηγόρου της κατέθεσε την 6η κατά σειρά αίτηση…

Αναπτύσσοντας το σχετικό αίτημα στο δικαστήριο, ο συνήγορός της ανέφερε πως η εντολέας του, ζητεί την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης με βραχιολάκι ή με οποιοσδήποτε άλλους περιοριστικούς όρους προβλέπει ο νόμος και επιβάλλει το δικαστήριο, αρκεί να είναι κοντά στο παιδί της. 

«Εχουμε αυτοκτονικό ιδεασμό, έχουμε ένα παιδί που δεν μπορούμε να το σφίξουμε στην αγκαλιά μας. Δεν θέλουμε να βγαίνουμε έξω δεν θέλουμε να διασκεδάσουμε.

Το μόνο αίτημά μας είναι να πηγαίνουμε το παιδί στο σχολείο και να το παίρνουμε το μεσημέρι. Δώστε μας μία διέξοδο να δει το παιδί τη μάνα.  

Εμείς ζήσαμε μια ζωή που μας προσέφερε ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Αν φταίξαμε για αυτό τα επιστρέφουμε όλα …» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26