search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:17
MENU CLOSE

«Ο Τζόνι Ντεπ παράτησε τα γυρίσματα στην Αυστραλία για να πάει να δει τη γυναίκα του στις ΗΠΑ»

21.05.2015 05:41
«Ο Τζόνι Ντεπ παράτησε τα γυρίσματα στην Αυστραλία για να πάει να δει τη γυναίκα του στις ΗΠΑ» - Media

Ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ εγκατέλειψε αιφνιδίως τα γυρίσματα της πέμπτης συνέχειας της ταινίας “Οι Πειρατές της Καραϊβικής” στην Αυστραλία για να πάει να δει την σύζυγό του Άμπερ Χερντ στις ΗΠΑ, αποκάλυψε χθες μια αυστραλιανή εφημερίδα.

 

Ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ εγκατέλειψε αιφνιδίως τα γυρίσματα της πέμπτης συνέχειας της ταινίας “Οι Πειρατές της Καραϊβικής” στην Αυστραλία για να πάει να δει την σύζυγό του Άμπερ Χερντ στις ΗΠΑ, αποκάλυψε χθες μια αυστραλιανή εφημερίδα.

Σύμφωνα με την Gold Coast Bulletin, ο σταρ του Χόλιγουντ εγκατέλειψε χθες το βράδυ τα γυρίσματα του σίκουελ “Οι Νεκροί δεν λένε Παραμύθια” που γίνονται στην Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας.

“Επιστρέφει στις ΗΠΑ με την πρώτη διαθέσιμη ιδιωτική πτήση”, δήλωσε μια πηγή της παραγωγής στην εφημερίδα.

Ο Τζόνι Ντεπ και η σύζυγός του Άμπερ Χερντ, οι οποίοι παντρεύτηκαν πριν από τρεις μήνες, καυγάδιζαν αδιάκοπα, προσθέτει η εφημερίδα. Αμερικανικοί ιστότοποι αναφέρουν επίσης ότι είχε ζητηθεί από την Χερντ να εγκαταλείψει τα γυρίσματα επειδή οι διαπληκτισμοί τους ενοχλούσαν την παραγωγή.

Η Χερντ φέρεται ότι επέστρεψε στις ΗΠΑ μαζί με τα δυο τεριέ του ζεύγους, Πίστολ και Μπου, τα οποία έπρεπε να εγκαταλείψουν την Αυστραλία μετά την απειλή των αυστραλιανών αρχών να τους κάνουν ευθανασία, επειδή εισήλθαν παράνομα στην χώρα χωρίς να έχει ακολουθηθεί η απαιτούμενη διαδικασία να τεθούν σε καραντίνα.

Σύμφωνα με την Bulletin, το αρχικό σχέδιο ήταν να τα συνοδεύσει ο Τζόνι Ντεπ πίσω στις ΗΠΑ, αλλά ο διάσημος ηθοποιός άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή έπειτα από παρέμβαση των παραγωγών της ταινίας.

Διαψεύδει ο εκπρόσωπος του Τζόνι Ντεπ

Ωστόσο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ηθοποιού, Michael Singer το δημοσίευμα είναι αναληθές. “Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρεις που αφορούν το χρονοδιάγραμμα της ταινίας, ωστόσο το δημοσίευμα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα”, δήλωσε ο Singer.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:16