search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:00
MENU CLOSE

Η Έβα Μέντες έβγαλε την πρώτη της selfie για να στηρίξει παιδάκι με καρκίνο (Photos)

21.05.2015 09:50
Η Έβα Μέντες έβγαλε την πρώτη της selfie για να στηρίξει παιδάκι με καρκίνο  (Photos) - Media

Η Έβα Μέντες έβγαλε την πρώτη της selfie και φορούσε ένα μπλουζάκι που έλεγε «Ελπίδα και προσευχές για τον Άντριου Γουίλσον». 

 

Δεν είναι φάν των social media. Αποφάσισε όμως, να μπει στο «παιχνίδι» για να βοηθήσει ένα παιδάκι με καρκίνο. Η Έβα Μέντες έβγαλε την πρώτη της selfie και φορούσε ένα μπλουζάκι που έλεγε «Ελπίδα και προσευχές για τον Άντριου Γουίλσον». Πρόκειται για ένα μωράκι 17 μηνών, το οποίο διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα. Η διάσημη ηθοποιός βοηθάει την οικογένεια του να συγκεντρώσει χρήματα για να καλύψει τις νοσοκομειακές δαπάνες και τα έξοδα της θεραπείας του. Υπέγραψε μάλιστα, το μπλουζάκι και το έβγαλε σε «δημοπρασία» στο facebook ώστε να προσφέρει στην οικογένεια τα χρήματα και έκανε έκκληση να δώσει ο κόσμος ό,τι μπορεί.

Ανέβασε και μια φωτογραφία όπου ο μικρούλης είχε ξυρισμένο κεφάλι, αφού του πέφτουν τα μαλλιά από τις χημειοθεραπείες, και έγραψε ότι αυτός ο πιτσιρικάς είναι πολύ ξεχωριστός για εκείνη. Η ασθένεια αυτή είναι οικεία στην ηθοποιό, αφού πέρυσι αποκάλυψε ότι ο αγαπημένος της αδερφός έχει καρκίνο.

Η Έβα Μέντες έχει μια κορούλα εννέα μηνών με τον Ράιαν Γκόσλινγκ.

Ο μικρούλης Άντριου Γουίλσον

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:00