search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:49
MENU CLOSE

Καμμένος: Συμφωνία μέσα στις επόμενες ώρες (Videos)

25.05.2015 06:52
Καμμένος: «Πατριωτικό καθήκον» η ψήφιση της συμφωνίας - Media

Για συμφωνία εντός των επόμενων ωρών έκανε λόγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Για συμφωνία εντός των επόμενων ωρών έκανε λόγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος επεσήμανε: «Κανείς δεν ξέρει ακόμα την τελική συμφωνία. Οφείλουμε να στηρίξουμε τους διαπραγματευτές. Πιστεύω ότι εντός των επόμενων ωρών θα υπάρξει συμφωνία» είπε.

Σε ότι αφορά στη στάση του Ποταμιού απέναντι στη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους εταίρους ο Πάνος Καμμένος, χαρακτήρισε το κόμμα ως «πατερίτσα».

«Το Ποτάμι είναι η μόνη πατερίτσα που δεν της έχει ζητηθεί να είναι πατερίτσα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ διαβεβαίωσε πως «υπάρχει μια ισχυρή κυβέρνηση, έχει μια ισχυρή πλειοψηφία στη Βουλή και μαζί θα προχωρήσουμε».

Στο μεταξύ ένταση προκλήθηκε μεταξύ του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρας Μπακογιάννη, για τη στάση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο ζήτημα της διαπραγμάτευσης.

Ο Πάνος Καμμένος είπε ότι λυπάται που η ΝΔ συνεργάζεται με το ΠΑΣΟΚ για να τρομοκρατούν τον κόσμο, με όπλο τις τράπεζες.

«Στο  κοινό μόρφωμα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, έχουν πει τόσες φορές ‘αύριο πτωχεύουμε’, έχουν χρεοκοπήσει τις τράπεζες εκατοντάδες φορές… Τα στελέχη της πασοκονεοδημοκρατίας στηρίζουν τους δανειστές. Ευτυχώς δεν τους ακούει κανείς. Δεν είναι πλέον αξιόπιστοι συνομιλητές», είπε ο Π. Καμμένος.

«Να ανακαλέσετε… Όποιος διαφωνεί μαζί σας δεν σημαίνει ότι στηρίζει τους δανειστές. Αυτού του είδους η αλαζονεία το μόνο που κάνει είναι να δυναμιτίζει το πολιτικό σκηνικό μαζευτείτε… Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συναδέλφους σας», απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Τα ‘μαζευτείτε’ στον κ. Σαμαρά, όχι σε μένα. Εγώ σας εύχομαι καλή επιτυχία», ανταπάντησε ο Π. Καμμένος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:49