search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:12
MENU CLOSE

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ

26.05.2015 13:31
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ - Media

Βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές αναμένεται να εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές της χωράς, κυρίως από αύριο Τετάρτη έως και την Παρασκευή. 

 

Βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα και κατά τόπους ισχυρές αναμένεται να εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές της χωράς, κυρίως από αύριο Τετάρτη έως και την Παρασκευή, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Πιο αναλυτικά: 

 Την Τρίτη (26-05-2015):

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες είναι  πιθανό να εκδηλωθούν στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου κυρίως από τις βραδινές ώρες. 

 Την Τέταρτη (27-05-2015):

α) Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα στις Κυκλάδες, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. 
β) Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και από τις μεσημβρινές ώρες και στην υπόλοιπη χώρα εκτός από την Κρήτη. 
Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πιθανόν ισχυρούς ανέμους, τη νύχτα όμως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά πρόσκαιρα θα ασθενήσουν. 

Την Πέμπτη (28-5-15):

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πιθανόν ισχυρούς ανέμους αλλά από το βράδυ στη δυτική και βόρεια χώρα θα ασθενήσουν. 

Την Παρασκευή (29-5-15):

Τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις ανατολικές και νότιες περιοχές και σταδιακά μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01