21/04/2019 16:26:45
16.11.2009

Την Τετάρτη απολογείται η 22χρονη για τους "Πυρήνες"

Την Τετάρτη απολογείται η 22χρονη για τους "Πυρήνες" - Media

Αναβολή για να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε η νεαρή που συνελήφθη ως μέλος της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς - Φράξια Μηδενιστών», η οποία οδηγήθηκε το πρωί στην Ευελπίδων. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι σε βαθμό κακουργήματος και αφορούν τα αδικήματα της ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση, της προμήθειας, κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών και βομβών κατά συρροή και έκρηξης από κοινού.

Μετά την εκτέλεση του εντάλματος η 22χρονη οδηγήθηκε στην 32η ανακρίτρια, καθώς η δικογραφία δεν έχει διαβιβαστεί ακόμη στον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή κ. Φλέγκα, που ορίστηκε την περασμένη Πέμπτη να χειριστεί την υπόθεση των «Πυρήνων».

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, αποτυπώματα της 22χρονης τη συνδέουν με το διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, που κατά την Αστυνομία αποτελούσε «γιάφκα» της οργάνωσης.

Ως μέλη της εν λόγω ομάδας έχουν προφυλακιστεί τρεις νεαροί ενώ παραμένουν καταζητούμενα δέκα περίπου άτομα, όλα ηλικίας έως 25 ετών! Συνολικά η ΕΛ.ΑΣ. υπολογίζει σε καμιά... πενηνταριά τα μέλη της οργάνωσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.