search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:35
MENU CLOSE

Η συμφωνία πιο κοντά από ποτέ…

05.06.2015 03:00
Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στους δανειστές: Δεν θα θάψουμε τη Δημοκρατία - Media

Η διαπραγμάτευση καλά κρατεί…

 

Η διαπραγμάτευση καλά κρατεί… Ετοιμάζουν λέει νέα πρόταση για την καταστρατήγηση της ελληνικής μας  οικονομίας οι δανειστές. Μην αυταπατάστε! Και με αυτή που θα φέρουν στόχο θα έχει πάλι να μας βουλιάζουν στην μνημονική  μιζέρια  ώστε να μπορούν άφοβα να χαίρονται τα  φυσικά μας προνόμια.

Την ίδια ώρα με την στάση τους αυτή κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να τινάξουν στον αέρα το όλο εγχείρημα που λέγεται Ευρώπη διότι όπως καλά μου το έγραψε ένας αναγνώστης όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου μπαίνει ο ίδιος τελικά μέσα.

Πρόκειται για μεγάλη αλήθεια αφού έτσι κι αλλιώς ο μικρός Δαβίδ ήδη έχει καταφέρει ανεπανόρθωτο κτύπημα στο Γολιάθ… λέγοντας άφοβα την μεγάλη αλήθεια για τις προθέσεις του στην Γηραιά Ήπειρο. Πλέον όλοι οι λαοί λίγο πολύ έχουν καταλάβει τι ακριβώς παίζεται γι’ αυτούς χωρίς αυτούς.

Αν παράλληλα σκεφτεί κανείς ότι ο Πρωθυπουργός μιας τόσο ασήμαντης για αυτούς χώρας τους λέει ΟΧΙ  ζητώντας μια κανονική και επ’ ουδενί αποικιακή συμφωνία, αλλιώς  δεν πρόκειται να πληρώσει την επόμενη δόση προς το ΔΝΤ, αυτό ήδη συνιστά ήδη αντίσταση.

Όσο για το  δια ταύτα; Τις εξελίξεις δεν μπορεί κανείς τόσο εύκολα να τις προδιαγράψει. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία δείχνει να είναι πιο κοντά από ποτέ αυτή τη φορά, με την Κυβέρνηση στο τέλος να βγαίνει νικήτρια  στη τελική πρόταση-συμφωνία η οποία θα σέβεται τις κόκκινες γραμμές που έχει ορίσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21