search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:04
MENU CLOSE

Η Ελλάδα έχει υποβάλει αντιπρόταση στους θεσμούς

09.06.2015 08:09
Η Ελλάδα έχει υποβάλει αντιπρόταση στους θεσμούς - Media

Η Ελλάδα έχει υποβάλει στους διεθνείς πιστωτές της αντιπρόταση για μεταρρυθμίσεις, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας που θα επιτρέψει την επανάληψη της χρηματοδότησης της χώρας.

 

Η Ελλάδα έχει υποβάλει στους διεθνείς πιστωτές της αντιπρόταση για μεταρρυθμίσεις, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας που θα επιτρέψει την επανάληψη της χρηματοδότησης της χώρας, δήλωσε σήμερα ευρωπαϊκή πηγή και επιβεβαιώθηκε από πηγή της ελληνικής κυβέρνησης. Η κυβερνητική πηγή επισήμανε ότι υποβλήθηκε πρόταση από την ελληνική κυβέρνηση στους θεσμούς με στόχο την επίτευξη συμφωνίας.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει υποβάλει “αντιπρόταση” στους θεσμούς, “οι οποίοι την μελετούν”, δήλωσε η ευρωπαϊκή πηγή στις Βρυξέλλες, χωρίς να δώσει στοιχεία για το περιεχόμενό της.

Σύμφωνα με το τηλεγράφημα του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, δύο απεσταλμένοι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ένας από τους οποίους είναι ο επικεφαλής της πολιτικής διαπραγμάτευσης Ευκλείδης Τσακαλώτος, βρίσκονται από χθες στις Βρυξέλλες για να αποτιμήσουν “τα περιθώρια” διαπραγμάτευσης εν όψει ενδεχόμενης συμφωνίας με τους πιστωτές. Είχαν συνομιλίες με τον ευρωπαίο επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στις διαπραγματεύσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:04