search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:19
MENU CLOSE

Γιάννης Μπέζος: Είμαστε όλοι λίγο ΠΑΣΟΚ

11.06.2015 18:11
Γιάννης Μπέζος για το «Support Art Workers»: Τι να κάνει το κράτος, να δίνει λεφτά παντού; (Video) - Media

«Όλοι είμαστε λίγο ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός και υποψήφιος της Δημοκρατικής Αριστεράς στις εκλογές του 2012, Γιάννης Μπέζος.

«Όλοι είμαστε λίγο ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός και υποψήφιος της Δημοκρατικής Αριστεράς στις εκλογές του 2012, Γιάννης Μπέζος. Ο δημοφιλής ηθοποιός, μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM, σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Όλοι είμαστε λίγο ΠΑΣΟΚ. Η ευκολία, το δεύτερο συνθετικό της Αριστεράς, Κεντροαριστερά και δεν συμμαζεύεται, λίγο σοσιαλισμός, λίγο το έθνος, λίγο «σου χαιδεύω τ’ αυτιά», λίγο συνδικαλισμός, λίγο μην προσπαθείς πολύ, αυτά τα βρήκαμε μπροστά μας, δεν υπάρχει τίποτα που να μην πληρώνεται στη ζωή.

Αυτό νομίζω πληρώνει ο κ. Βενιζέλος και νομίζω ένα πολύ μεγάλο λάθος του κ. Παπανδρέου  ήταν το 2004 που ανέλαβε, ότι έπρεπε να τα αλλάξει όλα, δηλαδή και τα σύμβολα και το όνομα. Δεν πρέπει να μας παγιδεύουν και να  μας φοβίζουν τα σύμβολα και το όνομα. Να τα αλλάξει όλα, να τα διαλύσει και να κάνει εξ’ αρχής. Γιατί λέει δεν θα αλλάξουμε το όνομα, θα κρατήσουμε τα σύμβολά μας, θα τα κρατήσουμε αυτά. Αυτά δείχνουν ότι είμαστε αρκετά πίσω.

Θα έπρεπε να έχουν γίνει βήματα πιο ριζοσπαστικά και στο τέλος θα είχε και για τον ίδιο τον κ. Παπανδρέου πιο ενδιαφέρον να προεδρεύει ενός κόμματος και να μην τον παγιδεύει, να τον αιχμαλωτίζει, να τον βαραίνει η εικόνα του πατέρα του. Γιατί ο μεγάλος αντίπαλος του Γιώργου ήταν ο Ανδρέας κι όχι οι αντίπαλοί του οι άλλοι. Νομίζω ότι έχει ένα βαρίδι πίσω της οικογενείας. Δεν είχε σκοτώσει τον πατέρα του ακόμα μέσα του…

Δεν νομίζω ότι έχει μέλλον το ΠΑΣΟΚ. Υπάρχουν φορείς τώρα πια, ο Σταύρος Θεοδωράκης με το Ποτάμι. Δεν ξέρω αν μπορεί, πάντως δεν νομίζω να απέχει από τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ. Ποιες είναι οι μεγάλες διαφορές; Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Στο τέλος ένας ψηφοφόρος να πει, γιατί να μην πάω στο Ποτάμι και να πάω στο ΠΑΣΟΚ;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01