search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:54
MENU CLOSE

Μήνυση κατέθεσε η Ραχήλ Μακρή κατά Γ. Στουρνάρα

18.06.2015 11:01
Μήνυση κατέθεσε η Ραχήλ Μακρή κατά Γ. Στουρνάρα - Media

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

 

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

Όπως είπε η βουλευτής: «Οι αναφορές περί Grexit και πιθανής εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη αν δεν υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους, είναι επικίνδυνες και δεν συνάδουν με τις συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το ρόλο του. Και άλλοι κεντρικοί τραπεζίτες είχαν εκφράσει τις ανησυχίες τους, κατ ιδίαν όμως σε πολιτικούς αρχηγούς και όχι με αυτό τον τρόπο και δημόσια σε μια κρίσιμη καμπή της διαπραγμάτευσης». Πρόσθεσε μάλιστα πως «σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ο κεντρικός τραπεζίτης θα είχε παραιτηθεί».

Απέδωσε στον κεντρικό τραπεζίτη και δόλο, λέγοντας ότι συνήθως αυτές οι  εκθέσεις, κατατίθενται Οκτώβριο ή Φεβρουάριο, ενώ ο κ. Στουρνάρας επέλεξε να την υποβάλλει μια ημέρα πριν το Eurogroup.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:53