search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:45
MENU CLOSE

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «ΜΜΕ διαπλοκής ως νέες ερπύστριες καταδυναστεύουν τον ελληνικό λαό»

18.06.2015 18:47
Politico: Θα καθυστερήσει τη συμφωνία η Ζωή Κωνσταντοπούλου; - Media

«Ρουκέτες» κατά Μέσων Ενημέρωσης εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην διάρκεια της συνέντευξης τύπου στην οποία παρουσιάζονται τα προκαταρκτικά ευρήματα της επιτροπής ελέγχου του χρέους.

 

«Ρουκέτες» κατά Μέσων Ενημέρωσης εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην διάρκεια της συνέντευξης τύπου στην οποία παρουσιάζονται τα προκαταρκτικά ευρήματα της επιτροπής ελέγχου του χρέους.

Έφτανε η ερώτηση δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ, ο οποίος επεσήμανε στην πρόεδρο της Βουλής ότι η κυβέρνηση ζητάει απομείωση και όχι διαγραφή του χρέους, ρωτώντας την αν πρέπει να μην πληρωθεί η δόση προς το ΔΝΤ στο τέλος του μήνα για να «απασφαλίσει» η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Η χώρα βρίσκεται σε διαπραγμάτευση σε πλαίσιο και σε καθεστώς που δημιούργησαν άλλοι. Αυτοί οι άλλοι οφείλουν να απαντήσουν στα ευρήματα της Επιτροπής μας», σημείωσε η πρόεδρος της Βουλής προς τον δημοσιογράφο και κατόπιν υποστήριξε ότι επιχειρηματίες των ΜΜΕ στήνουν σκηνικό τρομοκράτησης πολιτών και επιπλέον πως «παρακολουθούμε με φρίκη και το λέω ευθέως – δεν σας αποδίδω προσωπικά κάτι – όμως είναι απογοητευτικό να προσπαθούν να δημιουργήσουν ρήγμα ανάμεσα σε Βουλή και κυβέρνηση».

Και στην συνέχεια, ανεβάζοντας τους τόνους, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως «οι κερδισμένες τράπεζες από τη διαδικασία του μνημονίου, πληρώνουν διαφημίσεις στα ΜΜΕ, την ώρα που τα ΜΜΕ για τη διαφημιστική δαπάνη δεν έχουν αποδώσει τον οφειλόμενο φόρο. Υπάρχουν ΜΜΕ διαπλοκής που ως νέες ερπύστριες καταδυναστεύουν τον ελληνικό λαό», εκφράζοντας την ελπίδα να μην κοπούν οι δηλώσεις της από το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού που τους τελευταίους μήνες μέσω ανιστόρητων παρουσιαστών, που δεν αξίζει να πει τα ονόματα τους, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, παραπληροφορούν.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01