search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:52
MENU CLOSE

Αναγνωρίζετε το μωρό της φωτογραφίας; Κάποτε αιματοκύλησε τον κόσμο

24.06.2015 07:22
Αναγνωρίζετε το μωρό της φωτογραφίας; Κάποτε αιματοκύλησε τον κόσμο - Media

Δείτε φωτογραφίες μωρών που όταν μεγάλωσαν απέκτησαν δύναμη και εξουσία. Πολλοί από αυτούς είναι υπεύθυνοι για πολλά δεινά…

 

Όταν βλέπετε τη φωτογραφία του Χίτλερ μωρό, εύκολα μπορεί να αναρωτηθείτε: «πως είναι δυνατόν αυτό το μωρό να αιματοκύλησε τον κόσμο, αργότερα;» Δείτε φωτογραφίες διασήμων που αιματοκύλησαν την ανθρωπότητα.

 

Κάποια μωράκια που θα δείτε όταν μεγάλωσαν έγιναν παρανοϊκοί δολοφόνοι, κάποια άλλα ακραίοι ρατσιστές ποτισμένοι με μίσος, άλλα τρομοκράτες.

Αδόλφος Χίτλερ: γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1889. Ήταν αυστριακής καταγωγής. Έγινε δικτάτορας, ηγέτης των Ναζί. Αιματοκύλησε την ανθρωπότητα

Οσάμα Μπιν Λάντεν: Γόνος πλούσιας οικογένειας. Γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου του 1957. Στην αρχή συνεργάστηκε με τους Αμερικανούς στον πόλεμο του Αφγανιστάν κατά των Σοβιετικών τη δεκαετία του 80. Αργότερα έγινε ο Νο 1 καταζητούμενος των ΗΠΑ. Ιδρυτής της Αλ Κάιντα. Υπεύθυνος για τρομοκρατικές επιθέσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.  

Jeffrey Dahmer: Το άκουσμα και μόνο του ονόματος του προκαλεί ακόμη και σήμερα τρόμο στις ΗΠΑ. Κατά συρροή δολοφόνος. Βίαζε, δολοφονούσε, διαμέλιζε και κανιβάλιζε τα θύματα του. Δολοφόνησε περισσότερα από 17 αγόρια από το 1978 μέχρι το 1991.

Charles Manson: Γεννήθηκε το 1934. Το όνομα του έχει ταυτιστεί με δολοφονίες. Είχε προσηλυτίσει «πιστούς» που δολοφονούσαν οικογένειες στο όνομα του. Ανάμεσα στα θύματα του και η ηθοποιός Sharon Tate. Έδρασε τη δεκαετία του 60 και του 70.

 

  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:49