search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:50
MENU CLOSE

Δείτε φωτογραφίες από το φεστιβάλ Glastonbury (Photos)

25.06.2015 10:36
Δείτε φωτογραφίες από το φεστιβάλ Glastonbury (Photos) - Media

Ούτε οι βροχές που έρχονται, ούτε η κακοκαιρία πτοούν τους φεστιβαλιστές του Glastonbury που ξεκινάει σήμερα, Πέμπτη. 

Ούτε οι βροχές που έρχονται, ούτε η κακοκαιρία πτοούν τους φεστιβαλιστές του Glastonbury που ξεκινάει σήμερα, Πέμπτη. Παρόλο που τα μεγάλα ονόματα δε θα εμφανιστούν πριν το Σαββατοκύριακο, η προθέρμανση αρχίζει. Περίπου 175.000 αναμένεται να μαζευτούν στα περίφημα πράσινα λιβάδια της περιοχής.

Οι κατασκηνωτές μουσικόφιλοι έχουν στήσει τις σκηνές τους σε όλες τις πλαγιές που από μακριά μοιάζουν σαν πολύχρωμο χαλί.  Οι κραιπάλες βέβαια, έχουν ήδη αρχίσει, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες…

Θα εμφανιστούν οι Κάνι Γουέστ, Μπιγιονσέ, Jay Z, The Who, Florence and the Machine, Chemical Brothers, Motorhead, Lionel Richie, Paloma Failth. Όταν μάλιστα, κυκλοφόρησε το όνομα του Κάνι Γουέστ, ξέσπασαν πολλές αντιδράσεις στα social media. Τακτικοί θαμώνες του φεστιβάλ κατηγόρησαν τους διοργανωτές ότι το μετατρέπουν σε πολύ εμπορικό.

Ένα από τα highlight του φεστιβάλ είναι η εμφάνιση του Στίβεν Χόκινγκ θα κάνει σεμινάρια για οικογένειες, εκτός σκηνής βέβαια. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:50