search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:23
MENU CLOSE

Ο Ρομέο Καστελούτσι επιστρέφει στο Φεστιβάλ Αθηνών (Photos)

25.06.2015 12:50
Ο Ρομέο Καστελούτσι επιστρέφει στο Φεστιβάλ Αθηνών (Photos) - Media

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιταλός δημιουργός παρουσιάζει δουλειά του στο Φεστιβάλ Αθηνών. Αυτή τη φορά έρχεται με τη νέα του παράσταση «Go down, Moses».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιταλός δημιουργός παρουσιάζει δουλειά του στο Φεστιβάλ Αθηνών. Αυτή τη φορά έρχεται με τη νέα του παράσταση «Go down, Moses», μια ρηξικέλευθη σκηνική δημιουργία, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου στις 21.00.

θα παρακολουθήσουμε την κατάβαση του ανθρώπου στο σκοτεινό σπήλαιο, την επιστροφή του στη μήτρα, εκεί όπου συλλαμβάνεται η αρχική σκηνογραφία ενός κόσμου στον οποίον είμαστε ταυτόχρονα θεατές και αντικείμενα θέασης. Γυμνός και φοβισμένος, ο άνθρωπος θα ψηλαφήσει τη δίοδο προς έναν κόσμο άγνωστο και απρόβλεπτο. Θα εκτεθεί στο φως και την αδιάκοπη απειλή του βλέμματος, όπως το βρέφος όταν αποχωρίζεται με βιαιότητα το προστατευτικό σκοτάδι της μήτρας. Στην επώδυνή του Έξοδο ποιος θα σταθεί καθοδηγητής του; Ποιος θα τον απελευθερώσει από τα δεσμά των πλαστών εικόνων;

Η παράσταση είναι στα ιταλικά με ελληνικούς υπότιτλους.

Τιμές εισιτηρίων: VIP: 30€, Ζώνη Α: 25€, Ζώνη Β: 20€, Ζώνη Γ: 15€,Φοιτητικό: 15€, 10€, Άνεργοι, ΑΜΕΑ: 5

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 32 72 000

Παράλληλα, το πρόγραμμα Arch και το Φεστιβάλ Αθηνών παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στο έργο του Romeo Castellucci με προβολές σπάνιου οπτικοακουστικού υλικού και ανοικτή συζήτηση με τον καλλιτέχνη γύρω από την παράσταση Go Down, Moses (Πειραιώς 260, Κτίριο Δ, Κτίριο Η, 28 & 29 Ιουλίου, είσοδος 3 ευρώ).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:23