search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:26
MENU CLOSE

Ο Μάικλ Τζάκσον «έβγαλε» 2 δισεκατομμύρια δολ. μετά θάνατον! (Photos)

26.06.2015 12:02
Παιδόφιλος ο Μάικλ Τζάκσον; Έρχεται το πολύκροτο ντοκιμαντέρ (Video) - Media

Όταν ο βασιλιάς της ποπ πέθανε το 2009 σε ηλικία 50 ετών, είχε χρεοκοπήσει. Τώρα, έξι χρόνια μετά τον θάνατο του, το brandname του έβγαλε 2 δισεκατομμύρια δολάρια! 

 

Όταν ο βασιλιάς της ποπ πέθανε το 2009 σε ηλικία 50 ετών, είχε χρεοκοπήσει. Τώρα, έξι χρόνια μετά τον θάνατο του, το brandname του έβγαλε 2 δισεκατομμύρια δολάρια! Σύμφωνα με το TMZ τα κέρδη προέρχονται από την ταινία «This is it», το «The Immortal world Tour» από το Cirque de Soleil και από τις πωλήσεις των δίσκων του.

Έτσι, τα τρία παιδιά του, ο 18χρονος Πρινς, η 17χρονη Πάρις και ο 13χρονος Μπλάνκετ, θα πάρουν ο καθένας από 100 εκατ. δολ. αν αποφασίσουν τώρα να ρευστοποιήσουν την περιουσία του.

Όταν πέθανε ο Μάικλ Τζάκσον, τα άλμπουμ του «Off The Wall», «Thriller», «Bad» έγιναν ανάρπαστα.

Βέβαια, από τα 2 δισεκατομμύρια, τελικά δε θα μείνει τίποτα. Σύμφωνα πάλι με το TMZ, το ποσό εξαιτίας δαπανών πέφτει στα 800 εκατ. Επιπλέον, οι φόροι το ρίχνουν στα 450 εκατ.. Περίπου 500 εκατ. ήταν τα χρέη του Τζάκσον όταν πέθανε.

Μπλάνκερ, Πάρις, Πρινς, τα τρία παιδιά του Μάικλ Τζάκσον

Ο βασιλιάς της ποπ όταν κυκλοφορούσε με τα παιδιά του έκρυβε το πρόσωπο τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:23