search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:31
MENU CLOSE

Θρίλερ για την πληρωμή της δόσης στο ΔΝΤ-Στη 01:00 λήγει η διορία

30.06.2015 19:19
ΔΝΤ: Ουδέν σχόλιον μέχρι να δούμε τα νομοσχέδια της Αθήνας (Video) - Media

Τσίπρας, Βαρουφάκης και Σταθάκης έχουν δηλώσει ότι δεν πρόκειται να πληρωθεί η δόση στο ΔΝΤ, όμως κυβερνητικές κύκλοι αφήνουν να εννοηθεί πως τίποτα δεν είναι σίγουρο.

 

Λίγη ώρα μένει μέχρι την 1 το βράδυ, όταν και λήγει η διορία πληρωμής της δόσης προς το ΔΝΤ, ύψους 1,5 δις. Στην συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο πρωθυπουργός χθες ξεκαθάρισε ότι χωρίς συμφωνία δύσκολα θα πληρωθεί η δόση, το πρωί της Τρίτης ο Γιάνης Βαρουφάκης ερωτώμενος καθώς έμπαινε στο γραφείο του, αν θα πληρωθεί η δόση, απάντησε λακωνικά αλλά ξεκάθαρα «ΟΧΙ», ενώ σε απογευματινές του δηλώσεις σε ξένο δίκτυο, ο Γιώργος Σταθάκης επισήμανε ότι με την παρούσα κατάσταση δεν μπορεί να αποπληρωθεί η δόση.

 

Η απάντηση στο ερώτημα «αν θα πληρωθεί η δόση» θα έπρεπε λοιπόν να μοιάζει δεδομένη, όμως κυβερνητικοί κύκλοι, άφηναν μέχρι αργά το βράδυ ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο. Σε κάθε περίπτωση, η απάντηση αναμένεται σύντομα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:30