06/06/2020 01:38:14

Δραγασάκης: Πιθανή η ακύρωση του δημοψηφίσματος (Video)

Δραγασάκης: Πιθανή η ακύρωση του δημοψηφίσματος (Video) - Media

 

Άκρως αποκαλυπτικός ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, δήλωσε πως συμφωνία μπορούσε να γίνει από τον Φεβρουάριου αν υπήρχε πολιτική βούληση, ενώ άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο ακύρωσης του δημοψηφίσματος.

"Συμφωνία θα μπορούσε να έχει γίνει από τον Φλεβάρη" τόνισε ο Γιάννης Δραγασάκης, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο της ακύρωσης του δημοψηφίσματος, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο «δεν άρεσε, γιατί οι εταίροι έχουν συνηθίσει στο yes».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε ότι θα υποβληθεί αίτημα αναβολής της δόσης προς το ΔΝΤ, η διορία της οποίας έληξε στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα. Σημείωσε ακόμα ότι έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με αξιωματούχους της ΕΚΤ, διερευνώντας τις δυνατότητες για αύξηση του Έκτακτου Μηχανισμού Ρευστότητας προς τις ελληνικές τράπεζες.

«Η Ελλάδα επιζητεί μία λύση που δεν θα συνιστά υποταγή αλλά και δεν θα αποποιείται τις ευθύνες της χώρας» σημείωσε ο Γιάννης Δραγασάκης.

Ολόκληρη η συνέντευξη:

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.