search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:49
MENU CLOSE

Μπουτάρης: Η ζωή δεν σταματά – Δύσκολα ή εύκολα, θα τα βγάλουμε πέρα (Video)

05.07.2015 10:45
Μπουτάρης: Η ζωή δεν σταματά - Δύσκολα ή εύκολα, θα τα βγάλουμε πέρα (Video) - Media

Στο 40ο Δημοτικό Σχολείο της οδού Μανουσογιαννάκη, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

 

Στο 40ο Δημοτικό Σχολείο της οδού Μανουσογιαννάκη, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Εξερχόμενος, ο κ. Μπουτάρης, δήλωσε ότι το δημοψήφισμα γίνεται σε όλο το δήμο με ηρεμία.

“Αυτό που αντιλαμβάνομαι, είναι ότι επικρατεί μια ατμόσφαιρα σοβαρότητας και σχετικής λύτρωσης για να τελειώνουμε από αυτή την ιστορία. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, θα πρέπει επιτέλους και ο πρωθυπουργός να το αντιληφθεί και όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί ότι πρέπει να μαζευτούν όλοι μαζί, να πάνε στις Βρυξέλλες, να δώσουν δείγμα αξιοπιστίας, να αντιληφθούν και οι Ευρωπαίοι από την πλευρά τους ότι πρέπει να βρεθεί βιώσιμη συμφωνία, η οποία θα μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον”.

Ο κ. Μπουτάρης κατέληξε: “Αυτό που εύχομαι, είναι, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, να πάψει ο διχασμός που έχει ριζώσει στις ψυχές μας, διότι μας έχει τυραννήσει πολύ. Τα κόμματα οφείλουν να σταματήσουν να δημιουργούν αυτή την αντιπαράθεση. Η ζωή δεν σταματά. Δύσκολα ή εύκολα, θα τα βγάλουμε πέρα”.

Δείτε το βίντεο:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01