search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:10
MENU CLOSE

Ο Αλέξης Τσίπρας αδειάζει τον Βαρουφάκη… στηρίζοντάς τον! (Video)

14.07.2015 20:27
Ο Αλέξης Τσίπρας αδειάζει τον Βαρουφάκη… στηρίζοντάς τον! (Video) - Media

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε τα… καλύτερα για τον πρώην υπουργό Οικονομικών, αφήνοντας μονάχα την αιχμή πως «δεν εξυπακούεται ότι κάνει για πολιτικός»!

 

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις με τις δηλώσεις του τις τελευταίες. Ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε στην συνέντευξή του στη ΕΡΤ για τον πρώην υπουργό Οικονομικών.

«Ο Γιάνης Βαρουφάκης έδωσε μεγάλη δυναμική στη διαπραγματευτική προσπάθεια», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας ότι δεν θα φορτώσει τα λάθη σε εκείνον και πως χρεώνεται ο ίδιος τα λάθη διότι ο ίδιος είναι ο πρωθυπουργός.

Σημείωσε ακόμα πως «είναι προφανές ότι έγιναν λάθη», ενώ πρόσθεσε ότι από τη μια ο κ. Βαρουφάκης έχει μια εκπληκτική ευφυΐα και καταπληκτικές δυνατότητες και ότι από την άλλη το ότι είναι κάποιος εξαιρετικός οικονομολόγος και καλός άνθρωπος δεν εξυπακούεται ότι “κάνει” για πολιτικός.

Τόνισε ότι ήταν συναινετική η απόφαση για αποχώρησή του από το υπουργείο και πως διατηρεί εξαιρετικά καλές σχέσεις μαζί του και πως εκτιμά το έντιμο του χαρακτήρα του. Απαντώντας σε όσους καταλογίζουν δόλο στον κ. Βαρουφάκη, ο κ. Τσίπρας είπε ότι όλα αυτά είναι ανοησίες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59