search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:19
MENU CLOSE

Θέμα χρόνου ο ανασχηματισμός

16.07.2015 07:35
Θέμα χρόνου ο ανασχηματισμός - Media

Θέμα χρόνου είναι ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης, μετά και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη βουλή για την έγκριση των προαπαιτουμένων για τη συμφωνία με τους δανειστές.

 

Θέμα χρόνου είναι ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης, μετά και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη βουλή για την έγκριση των προαπαιτουμένων για τη συμφωνία με τους δανειστές.

Η αρνητική στάση στην ψηφοφορία των υπουργών της κυβέρνησης και η διαφοροποίησή τους σε μία ζωτικής σημασίας, όπως χαρακτηρίστηκε, ψηφοφορία, ουσιαστικά τους έθεσε εκτός κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν ακόμα αποφασιστεί τα πρόσωπα που θα αντικαταστήσουν τους υπουργούς που δεν στήριξαν την κυβερνητική απόφαση να προχωρήσει σε συμφωνία, δηλαδή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, τον Δημήτρη Στρατούλη και τον Κώστα Ήσυχο. Δεν έχουν επίσης αποφασιστεί τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις θέσεις των παραιτηθέντων Νάντιας Βαλαβάνη και του Νίκου Χουντή, ο οποίος παραιτήθηκε για να αντικαταστήσει τον Μανώλη Γλέζο στο ευρωκοινοβούλιο. Νέο πρόσωπο αναμένεται να αναλάβει το υπουργείο Εργασίας, καθώς υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Πάνος Σκουρλέτης επιθυμεί να μετακινηθεί σε άλλο υπουργείο.

Το νέο κυβερνητικό σχήμα δεν αναμένεται να διευρυνθεί με πρόσωπα εκτός των κοινοβουλευτικών ομάδων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Τέλος, σχετικά με το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας, κύκλοι του Μαξίμου χαρακτηρίζουν το αποτέλεσμα αναμενόμενο, αν και επισημαίνουν ότι οι διαρροές περιορίστηκαν μετά την ομιλία του πρωθυπουργού. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:17