search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:59
MENU CLOSE

Νέες κινητοποιήσεις στο χώρο της υγείας

07.02.2011 07:26
Νέες κινητοποιήσεις στο χώρο της υγείας - Media

Οι γιατροί του ΙΚΑ έχουν εξαγγείλει απεργία διαρκείας έως την Παρασκευή. Οι νοσοκομειακοί γιατροί Αθήνας και Πειραιά απεργούν έως την ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στις 10 Φεβρουαρίου.

Οι γιατροί του ΙΚΑ έχουν εξαγγείλει απεργία διαρκείας έως την Παρασκευή.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί Αθήνας και Πειραιά απεργούν έως την ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στις 10 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, οι νοσοκομειακοί γιατροί όλης της χώρας απεργούν από Τρίτη έως την Πέμπτη, μετά την απόφαση της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας.

Οι γιατροί που πραγματοποιούν την κατάληψη καλούν σε συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας την Τετάρτη στις 11:00 και πορεία στη Βουλή.

Σημειώνεται ότι τις ημέρες της απεργίας, οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ θα εξυπηρετούνται από τους γιατρούς που είναι συμβεβλημένοι με τα ταμεία ΟΑΕΕ και ΟΠΑΔ. Κατάλογοι με τα ονόματα των γιατρών έχουν αναρτηθείστα ιατρεία του ΙΚΑ και στο www.ika.gr.

Εν τω μεταξύ, οι φαρμακοποιοί αποφάσισαν να παραμείνουν κλειστά τα φαρμακεία όλης της χώρας έως την Τετάρτη.

Τα φαρμακεία του Πειραιά θα είναι κλειστά μέχρι την Πέμπτη.

Την ίδια ώρα, οι φαρμακοποιοί της Αττικής έχουν αποφασίσει ότι από την 1η Μαρτίου θα σταματήσουν τη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους των Ταμείων που δεν καλύπτουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Αποφάσεις σχετικά με την πορεία των κινητοποιήσεων, θα ληφθούν από τον Πανελλήνιο φαρμακευτικό Σύλλογο την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01