search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:41
MENU CLOSE

Γεννηματά: Όχι σε εκλογές – Να καταργηθεί το μπόνους των 50 εδρών

21.07.2015 12:17
Γεννηματά: Όχι σε εκλογές – Να καταργηθεί το μπόνους των 50 εδρών - Media

Δηλώσεις έκανε η Φώφη Γεννηματά μετά τη συνάντηση της με τον Προκόπη Παυλόπουλο. 

 

Δηλώσεις έκανε η Φώφη Γεννηματά μετά τη συνάντηση της με τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε μεταξύ άλλων ότι ο Πρωθυπουργός πρέπει να δεσμευτεί ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο εκλογών ενώ ζήτησε την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών.

Ολόκληρη η είδηση της Φώφης Γεννηματά:

«Συναντήθηκα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να του ζητήσω να συγκληθεί το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών.

Πιστεύω ότι μετά τη διπλή εντολή που δώσαμε στον πρωθυπουργό, έτσι ώστε να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση και να φτάσει στη συμφωνία, θα πρέπει σήμερα να συμφωνήσουμε όσοι στηρίζουμε την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και τα επόμενα βήματα για ένα συγκεκριμένο πλαίσιο με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, ενέργειες και χρονοδιάγραμμα.

Έχει έρθει η ώρα να συζητήσει ο πρωθυπουργός με τα κόμματα που στηρίζουν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και να καθορίσουν τα όρια της ευθύνης του καθενός.

Θα πρέπει πρώτον, ο πρωθυπουργός να δεσμευτεί ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο εκλογών μπροστά μας, αν δεν διασφαλίσουμε ότι με ασφάλεια η χώρα έχει ξεφύγει από το grexit και τις περιπέτειες.

Δεύτερον να συμφωνήσουμε, ότι χρειάζεται να βελτιωθούν δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η κυβέρνηση και είναι καταστροφικές για εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας και κυρίως για τη προοπτική παραγωγικής ανασυγκρότησης του τόπου.

Τρίτον, ότι θα καταργήσει το μπόνους των 50 εδρών, όπως έχει δεσμευτεί ούτως ή άλλως στις προγραμματικές του δηλώσεις και τέταρτον, θα πρέπει επιτέλους να κυβερνήσει, να υλοποιήσει ότι έχει αναλάβει και έχει βάλει την υπογραφή του Αν δεν μπορεί να μας το πει. Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στη Δημοκρατία. Οι πρωτοβουλίες είναι στο χέρι του πρωθυπουργού».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:41