search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:44
MENU CLOSE

H OTEAcademy διοργάνωσε το 1o Love2Learn σεμινάριο βασισμένο στις αρχές του Customer Experience

22.07.2015 11:06
Συνεχίζεται η απεργία στον ΟΤΕ - Συγκέντρωση στο υπ. Εργασίας - Media

Η OTEAcademy αξιοποιώντας τις αρχές του Customer Experience δημιουργεί μια διαφορετική εκπαιδευτική προσέγγιση, το Love2Learn

 

 

Η OTEAcademy αξιοποιώντας τις αρχές του Customer Experience δημιουργεί μια διαφορετική εκπαιδευτική προσέγγιση, το Love2Learn. Το πρώτο Love2Learn σεμινάριο δεν θα μπορούσε να έχει άλλη θεματολογία από την Εμπειρία Πελάτη.

Οι συμμετέχοντες του Love2Learn – BC2X®, HR Managers από τις μεγαλύτερες εταιρείες, έπαιξαν, διασκέδασαν, προβληματίστηκαν, συνδύασαν τη λογική με το συναίσθημα και επεξεργάστηκαν μέσα από βιωματικές ασκήσεις τη σημαντικότητα του ρόλου τους και του Employee Experience Excellence ως προϋπόθεση για εξαιρετικό Customer Experience.

Η ομάδα του Love2Learn έχει σκοπό να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των εμπλεκόμενων μερών μιας επαγγελματικής εκπαίδευσης μέσα από μη παραδοσιακές διαδικασίες, με αυθορμητισμό, δημιουργικό παιχνίδι και τέχνες.

Το επόμενο προγραμματισμένο Love2Learn πρόγραμμα ξεκινά στις 19 Οκτωβρίου, αφορά Project Management και έχει τίτλο «Introduction to PMI Methodology». Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που έχει δημιουργηθεί αναμένεται σύντομα να είναι sold out.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Love2Learn.gr.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:42